Κυριακή, 22/09/2019

Το προφίλ του δράκου στο Facebook και το χυδαίο status που προκαλεί

Τις τελευταίες ώρες μια σελίδα Facebook που φέρεται να ανήκει στον 27χρονο Χρήστο Παπάζογλου, ο οποίος ομολόγησε ότι είναι ο άνθρωπος που βίασε και έκαψε ζωντανή την άτυχη κοπέλα στην Ξάνθη, κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

 

 
Η σελίδα είναι ενεργή εδώ και αρκετό καιρό, ενώ την Τρίτη κοινοποίησε μάλιστα σύνδεσμο του μανάβικου που είχε ανοίξει ο Χρήστος Παπάζογλου κοντά στο σπίτι του θύματος.
Το προφίλ, που φέρεται να ανήκει στο δράστη, έχει έντονη κίνηση σε ομάδες που σχετίζονται με σεξ ενώ σοκ προκαλεί ότι στις 9 του μήνα ο χρήστης που διαχειρίζεται προφίλ έχει γράψει: »Ποιά θα γ….ω σήμερα;»;
Με ένα αρρωστημένο αστείο ο δράστης έχει βάλει και ως εικόνα προφίλ μια ταμπέλα από το χωριό Γαμισιανά, στο νομό Τρικάλων.
Μένει ακόμα να επιβεβαιωθεί το αν το προφίλ ανήκει όντως στον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος στην Ξάνθη.
Θυμίζουμε ότι το κτήνος της Ξάνθης, το 2011 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας και είχε παραμείνει έξι μήνες στη φυλακή, ενώ είχε κατηγορηθεί και για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών!
Ο ίδιος είχε προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που διέμενε, καθώς δεν πλήρωνε το νοίκι. Μάλιστα, ο 27χρονος υποστήριζε ότι θα τακτοποιούσε τις οφειλές του όταν θα έπαιρνε την αποζημίωση για την άδικη (όπως την χαρακτήριζε) προφυλάκισή του για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.
newsbomb

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ