Παρασκευή, 20/09/2019

Ο προσωπικός «γολγοθάς» του Πέτρου Τατσόπουλου μετά τη… «μισή Αθήνα»

Σκιά του εαυτού του είναι τις τελευταίες ημέρες ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά το σάλο που προκάλεσε η περίφημη δήλωσή του.
Αγνώριστος, κατηφής και καταπτοημένος, ο άνθρωπος που ισχυρίστηκε ότι έχει «π**** τη μισή Αθήνα», φαίνεται πλέον να πασχίζει να επανέλθει στην παλιά του «φόρμα», καθώς η «χοντράδα» φαίνεται πως του έχει στοιχίσει, και στην προσωπική του ζωή.
Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», όποιος είδε τον Πέτρο Τατσόπουλο και τη σύζυγό του Ελένη Νικολαΐδου στο αεροδρόμιο, πριν από λίγες ημέρες, κατάλαβε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει… δρόμο να καλύψει για να ξανακερδίσει το σεβασμό. Η γλώσσα του σώματος της όμορφης δικηγόρου πρόδιδε την πραγματική αναστάτωσή της, αλλά και την προσβολή που κάθε γυναίκα στη θέση της θα ένιωθε.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ενώ ο σύζυγός της διασύρεται στα ΜΜΕ, εκείνη δεν νιώθει τουλάχιστον άβολα και αμήχανα. Παρόλα αυτά, επέλεξε να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στην Γενεύη.
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2000, ενώ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2004. Έχουν μαζί μία κόρη 4 ετών. Η Νικολαΐδου είναι άτομο χαμηλών τόνων και σύμφωνα με τον ίδιο τον συγγραφέα, «η Ελένη είναι ο λόγος που έπαψα να είμαι άστατος».
 newpost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ