ΠΡΕΒΕΖΑ: Πόλεμος αλιέων και λιμενικού ταμείου για την χερσαία ζώνη

Την ακύρωση της απόφασης του Λιμενικού Ταμείου, με την οποία παραχωρείται επιπλέον  τμήμα της χερσαίας ζώνης  (κοντά στο πάρκινγκ) στην εταιρεία που έχει μισθώσει τον τουριστικό λιμένα της Πρέβεζας,  ζητά με προσφυγή του σε όλα τα αρμόδια όργανα ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων Πρέβεζας αλλά και κάτοικοι της περιοχής.
Στην  προσφυγή αίτηση αναφορά γίνεται αναλυτική ενημέρωση για το θέμα (παρατίθενται έγγραφα, νόμοι, αποφάσεις)  και τονίζεται ότι «η Λιμενική Επιτροπή Πρέβεζας,  χωρίς δικαιοδοσία, αρμοδιότητα και εξουσία προέβη στην τροποποίηση της χωροθέτησης της ήδη υφισταμένης σύμβασης μίσθωσης, παραδίδοντας συμπληρωματική έκταση στη μισθώτρια εταιρεία, πριν αποφανθούν τα γνωμοδοτούντα και αποφασίζοντα όργανα της κεντρικής διοίκησης για την τροποποίηση της χωροθέτησης.Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων, ζητά την ακύρωση  της απόφασης  από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα απευθύνονται και σε όλους τους συναρμόδιους υπουργούς, ζητώντας την παρέμβασή τους, όπως και έλεγχο από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Παράλληλα καλεί  το Δήμαρχο Πρέβεζας να λάβει θέση στο ζήτημα εγγράφως και ειδικά να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου θα εισαγάγει το θέμα προς συζήτηση, παρουσία και των ιδίων. Τέλος καλεί την Λιμενάρχη Πρέβεζας  για τις νόμιμες ενέργειές και την πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας  για τις  δικές της ενέργειες.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι πρώτοι των πρώτων στην Πρέβεζα – Ο Μαθητής που πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία

29/06/2022, 4:07 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα :Απομακρύνονται πάνω από 50 εγκαταλελειμμένα οχήματα.

29/06/2022, 3:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα για τρίτη φορά το “Europ’Raid 2022”

29/06/2022, 3:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Ψηφιακή αναβάθμιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

29/06/2022, 2:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

« Σάββατο, 2 Ιουλίου στις 8.30 μμ: Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ υποδέχεται τα νέα του μέλη»

29/06/2022, 2:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα δέντρα της Πρέβεζας προσφέρουν ανάσα στο καμένο Πελόπιο

29/06/2022, 2:36 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites