Παρασκευή, 03/04/2020

Σοκ στη Μπαρτσελόνα–Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο ο Βιλανόβα!

Οι χειρότεροι φόβοι του τεχνικού της “Μπάρτσα” έγιναν πραγματικότητα, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανία ο Τίτο Βιλανόβα είναι πάλι αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Πριν από δεκατρείς μήνες, στις 22 Νοεμβρίου του 2011, ο Βιλανόβα είχε όγκο στην παρωτίδα και χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο «Vall d’ Hebron», με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για… νίκη απέναντι στον καρκίνο.

Ισπανικά δημοσιεύματα την Τετάρτη αναφέρουν όμως ότι σε εξετάσεις που έκανε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος έχει επανεμφανιστεί.
Μέχρι στιγμής από την Μπαρτσελόνα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το σοβαρότατο αυτό ζήτημα. Ωστόσο, οι φήμες έχουν ενταθεί τα τελευταία λεπτά καθώς η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό μέσω των ισπανικών ΜΜΕ πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες για σήμερα ενέργειες.
Τα Καταλανικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν πως η κατάσταση είναι σοβαρή και ο Βιλανόβα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να καθοδηγεί τους «μπλαουγκράνα», ενώ γίνεται λόγος για συζητήσεις της διοίκησης της ομάδας με υποψήφιους διαδόχους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ