Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/12

Γενικό προφίλ

Μια Κυριακή με τη Σελήνη στον Υδροχόο δεν μπορεί να είναι μια συνήθης ή αδιάφορη μέρα, κάθε άλλο…

Ό, τι δεν σας περνάει από το μυαλό μπορεί να… συμβεί και μάλιστα ξαφνικά και απρόσμενα. Αλλαγές, ανατροπές και κοινωνικές επαφές θα δημιουργήσουν την αίσθηση ότι η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική,. Η ημέρα πάντως προωθεί τη συλλογική δραστηριότητα και τα πνευματικά ενδιαφέροντα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο ή εξεζητημένο, ενώ τονίζει τα θέματα που αναφέρονται στη φιλία. Το μότο της ημέρας είναι το «όλοι μαζί διαφέρουμε περισσότερο»! 

ΚΡΙΟΣ 
«Όλοι μαζί»
Σήμερα, διακατέχεστε από μια επιθυμία να κάνετε πράγματα μαζί με άλλους ή για άλλους, και ως εκ τούτου ομαδικές δραστηριότητες και αλτρουιστικές δράσεις θα σας ενθουσιάσουν και θα αλλάξουν τη διάθεσή σας. Συγχρόνως, ίσως δεν ακολουθήσετε την πεπατημένη και προτιμήσετε εναλλακτικούς δρόμους σε μια προσπάθεια να σπάσατε κάποια στεγανά που σας κούρασαν.
ΤΑΥΡΟΣ 
«Μικρές αλλαγές φέρνουν μεγάλες»
Με τη Σελήνη στον ριζοσπαστικό Υδροχόο είστε διατεθειμένοι για αλλαγές. Δεν έχει σημασία αν αυτές δεν θα είναι μεγάλες, αρκεί να δοκιμάσετε κάτι που πιστεύετε ότι μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο ή διαφορετικό αύριο. Κάποιες κινήσεις θα έχουν στόχο την χειραφέτησή σας και την απεξάρτηση από πρόσωπα ελεγκτικά, καταπιεστικά ή αδιάφορα.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Με άλλα μυαλά»
Αυτή η μέρα ευνοεί την επικοινωνία, τις φιλικές επαφές και τις κοινωνικές διασυνδέσεις. Ταξίδια μαζί με άλλους, συζητήσεις με μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα και τεχνολογικές εξελίξεις θα σας ανανεώσουν και θα σας σαλπάρουν στα ανοιχτά μιας νέας ιδεολογίας ή θεωρίας για τη ζωή. Πολύ πιθανόν να επεκτείνετε μια σχέση ή να διευρύνετε κάποιες γνωριμίες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Όλα στην φόρα»
Σας αρέσει να έχετε τα μυστικά σας και σίγουρα δεν είναι το καλύτερό σας, όταν αυτά γίνονται γνωστά και ιδιαίτερα άμα δεν είστε προετοιμασμένοι. Σήμερα λοιπόν, έρχεστε αντιμέτωποι με απρόβλεπτες καταστάσεις που σας προκαλούν να επιδείξετε ψυχικό σθένος αλλά και να μετακινηθείτε από κάποια πιστεύω σας. Όσο πιο γρήγορα το κάνετε τόσο πιο γρήγορα θα αισθανθείτε ότι η αλήθεια σας ελευθέρωσε.
ΛΕΩΝ 
«Καλύτερα από ό, τι μπορούσατε να σκεφτείτε»
Με τη Σελήνη στον Υδροχόο δεν είναι μια μέρα που μπορείτε εκ των προτέρων να γνωρίζετε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στις σχέσεις και ακριβώς αυτή η παράμετρος είναι που σας αρέσει και δεν ρωτάτε «που πάμε;». Θα σας θέλξουν πρόσωπα που ασχολούνται με ασυνήθιστες, εκκεντρικές ή τεχνολογικές δραστηριότητες ενώ θα σας απωθήσουν οι αδιάφοροι και οι ψυχροί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Γίνεται κι αλλιώς»
Δεν πιστεύω να έχετε βάλει πρόγραμμα και στην Κυριακή σας; Όχι τίποτα αλλά το σύμπαν έχει άλλα σχέδια και μην σας κάνει χαλάστρα. Η μέρα ευνοεί να πειραματιστείτε σε νέα πράγματα, ακόμα και αν αυτά είναι να δοκιμάσετε να ξύνετε το κρεμμύδι στο μιξεράκι αντί στον τρίφτη. Το μήνυμα που σας στέλνουν οι ουρανοί είναι «Όχι πια τα ίδια και τα ίδια. Αλλάξτε κανάλι».
ΖΥΓΟΣ
«Εκτός ορίων»
Αυτό το ξεχωριστό φεγγάρι είναι ότι πρέπει για άτομα σαν εσάς που είναι κοινωνικά και αγαπούν τη διανόηση και αυτό γιατί θα σας δοθεί η ευκαιρία να την απολαύσετε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τρελίτσες όμορφες και ενίοτε ολίγον τι εκτός μήκος και κύματος ευνοούνται τόσο στην αισθηματική σας ζωή όσο και στη διασκέδαση που θα επιλέξετε σήμερα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Απίστευτο και όμως αληθινό»
Το σπίτι σας θα αποτελέσει εστία για μια ομαδική μάζωξη με φίλους, κομπιουτεράκηδες, επιστήμονες, ούφο και αλλοπρόσαλλους ή φευγάτους τύπους. Από την άλλη, εσείς μάλλον θα τους «κουφάνετε» τόσο με τις πρωτοποριακές ιδέες διακόσμησης αλλά και με τις γευστικές εκπλήξεις που σίγουρα θα παρεκκλίνουν πολύ από τα συνήθη τους γεύματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Αναλαμπές»
Το μυαλό σας παίρνει γρήγορες στροφές και η μια ιδέα έρχεται μετά την άλλη. Ίσως χρειαστεί να κάνετε αιφνιδίως κάποια μετακίνηση, να αλλάξετε δρόμο ή να ταξιδέψετε με την παρέα σας ή σε ακραίες περιπτώσεις με πρόσωπα που δεν «πάτε» με την καμία. Επιπλέον, θα έχετε την τάση να φλερτάρετε και να κάνετε γνωριμίες με άτομα που ασχολούνται με κάτι εντελώς ξεχωριστό ή ασυνήθιστο αντικείμενο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Είδα φως και μπήκα»
Οι πόρτες ανοίγουν για έξοδα και αγορές που είτε σχετίζονται με υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές και γενικότερα high-tech τεχνολογίες ή υπηρεσίες εναλλακτικών εφαρμογών ή καινοτομικών προϊόντων. Παράλληλα, μέσα σε έναν κλειστό κύκλο θα κάνετε κάποιες ανακοινώσεις που συνδέονται με ταξίδια, μετακινήσεις και γνώσεις που για αρχή δεν θέλετε οι πολλοί να μάθουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Εκπλήσσομαι και εγώ»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αποκαλύπτετε ταλέντα που πιθανόν και σε εσάς τους ίδιους ήταν άγνωστα. Συγχρόνως, γίνεστε το κέντρο της προσοχής ανθρώπων που μαγεύονται από το πόσο μοναδικά ξεχωριστοί και ιδιαίτεροι είσαστε. Θα είστε απρόβλεπτοι και εκεί που κανείς δεν θα το περιμένει θα εντυπωσιάσετε με μια θεωρία ή ιδέα εντελώς βγαλμένη από το μέλλον ή σενάριο επιστημονική φαντασίας.
ΙΧΘYΕΣ 
«Ανακαλύπτοντας την αγάπη»
Σήμερα, διακατέχεστε από μια έντονα αλτρουιστικά συναισθήματα και θέλετε να βοηθήσετε ομάδες ή δράσεις που στόχο έχουν την ανακούφιση των άλλων. Ο εθελοντισμός, η ανιδιοτέλεια και ομαδική δουλειά θα σας ενώσει μαζί με άλλους σε ένα πνευματικό επίπεδο. Επιπλέον, θα έχετε εύνοια από πρόσωπα που έχουν ισχύ, κύρος ή ο λόγος τους περνάει.[astrology]

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites