Δευτέρα, 01/06/2020

ΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη:Δασκάλα έπεσε από ύψος 10 μέτρων μπροστά στα μάτια των μαθητών της

Η άτυχη δασκάλα των καλλιτεχνικών ανέβηκε στη σοφίτα για να στολίσει την πρόσοψη του σχολείου στην Τούμπα

– Έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρων – Ο θάνατος της άτυχης δασκάλας ήταν ακαριαίος
– Στο ίδιο σχολείο δίδασκε ο σύζυγός της και πήγαιναν τα δυο της παιδιά
– Οι συνάδελφοί της φυγάδευσαν τους μαθητές αμέσως μόλις κατάλαβαν τι συνέβη
– Τι μεταδίδει η ρεπόρτερ του γραφείου Βορείου Ελλάδας του NewsIt, Ελισάβετ Σταυριανίδου
Μια λάθος κίνηση και δε θέλει πολύ να γίνει το κακό. Όπως έγινε το πρωί της Τετάρτης στο 21ο δημοτικό σχολείο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου μια δασκάλα καλλιτεχνικών, μια μάνα δυο παιδιών, ανέβηκε στη σοφίτα του σχολείου για να στολίσει την πρόσοψη. Ήθελε να δώσει χαρά στους μαθητές της ενόψει Χριστουγέννων. Κι έχασε τη ζωή της.
Η είδηση συγκλονίζει όποιον τη μαθαίνει. Μια νέα γυναίκα, νεκρή εξαιτίας της κακιάς στιγμής. Η άτυχη 41χρονη γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος 10 μέτρων. Πάτησε στην κεραμοσκεπή, αλλά η ψευδοροφή στην οποία στηριζόταν, υποχώρησε. Κι εκείνη, βρέθηκε στο κενό. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.
Οι συνάδελφοί της άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο κι αμέσως έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί. Κι όταν αντίκρισαν το θέαμα, η πρώτη τους σκέψη ήταν να φυγαδεύσουν τους μαθητές της άτυχης γυναίκας, για να μη δουν τη δασκάλα τους νεκρή.
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν την ώρα του τραγικού συμβάντος, στο σχολείο βρίσκονταν τα δυο της παιδιά ή ο σύζυγός της, που επίσης είναι δάσκαλος εκεί.
Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Την άτυχη γυναίκα πήρε από το σχολείο η νεκροφόρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ