Μαζική εκπροσώπιση στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει η Πρέβεζα

Στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης  μπήκε ο ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί το πρώτο σκαλοπάτι στην ανηφόρα της μετατροπής του πολιτικού σχηματισμού σε κόμμα.
Στο τριήμερο της Συνδιάσκεψης, 30 Νοεμβρίου και 1-2 Δεκεμβρίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αναμένεται να διαμορφωθεί η φυσιογνωμία του νέου κόμματος της Αριστεράς και η μετάβαση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα, μετά και το δημόσιο ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία που πραγματοποίησαν οι κατά τόπους οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο και στους δήμους Πρέβεζας, Πάργας και Ζηρού ολοκληρώθηκε την Κυριακή η διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη και σύμφωνα με  το στέλεχος της τοπικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Ηλία Χάιδα οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων έγινε με μεγάλη συμμετοχή. Την Πρέβεζα στην συνδιάσκεψη θα εκπροσωπήσουν 22 αντιπρόσωποι αφού εκτός από τους είκοσι εκλεγμένους θα συμμετέχουν και οι Σπύρος Παγκράτης μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής και Κώστας Μπάρκας Βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ. «Στο δρόμο για τον Ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ, καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της κοινωνίας για την ανατροπή της πορείας παρακμής και του σάπιου πολιτικού συστήματος, που εκβαραθρώνει τη χώρα και τα μεσαία και κατώτερα κοινωνικά στρώματα» είπε  κ. Ηλίας Χάιδας, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας   αναφερόμενος στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που στόχο έχει τη διαμόρφωση ενός νέου μαζικού πολιτικού φορέα, που θα ανατρέψει τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων και θα οδηγήσει τη χώρα σε μια άλλου είδους διακυβέρνηση. Ο κ. Χάιδας ανέφερε ακόμη ότι ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, σχεδιάζονται τοπικές δράσεις και τόνισε ότι στόχος είναι να γίνει πράξη το σύνθημα « ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ»


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites