Κυριακή, 21/01/2018
Ιαν 21, 2018 - Κυρ
Preveza GR
Άνεμος 1 m/s
Πίεση 753.81 mmHg
13°C
Υγρασία 87%
Σύννεφα 75%

Πρόταση να μπει αντίτιμο στο πάρκινγκ του Λιμανιού της Πρέβεζας κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο

Σειρά προτάσεων κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας ο επικεφαλής της Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης (ΑΣΥΠ ) κ. Δημήτρης Παππάς.

Αναφερόμενος ως Μέλος του Δ.Σ. (Γραμματέας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου) πρότεινε τα κατωτέρω :
1) να λειτουργήσει ο χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων στο λιμάνι (στην παραλιακή ζώνη) με ένα μικρό αντίτιμο από 3.00-5.00 ευρώ από το ίδιο το λιμενικό ταμείο να μην δοθεί η εκμετάλλευση του σε ιδιώτη.
2) Να μην υπάρχει όριο χρόνου ώστε να μην απαιτείται πολύ προσωπικό-δύο άτομα επί 8 ώρες αρκούν (παράδειγμα το πάρκινγκ του Δήμου Ιωαννίνων).
3) Τα έσοδα τα οποία θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητα να χρησιμοποιηθούν για την λειτουργία των W.C για το κοινό- να καλυφθούν τα έξοδα για την εταιρία security που πληρώνει το λιμενικό ταμείο- και πολλές άλλες λειτουργίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα κρίνει η εκάστοτε διοίκηση του λιμενικού ταμείου καθώς και οι δαπάνες καθαριότητος του χώρου.

Ακόμη, ο Κος. Παππάς πρότεινε την κατασκευή αναψυκτηρίου στη θέση Προμαχώνα στη Βρυσούλα, ώστε να δίνεται η ευκαιρία οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τη θέα του λιμανιού (το αναψυκτήριο να μισθωθεί σε ιδιώτη).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ