Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017
Ιούν 29, 2017 - Πεμ
Preveza GR
Άνεμος 4 m/s, ΝΝΔ
Πίεση 759.06 mmHg
34°C
Υγρασία 36%
Σύννεφα -
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

Σε έργα τοποθέτησης ασφαλτικών ταπήτων και σημάνσεις & σηματοδοτήσεις δρόμων προχώρησε ο Δήμος Ζηρού

φωτό 1:  1η Φάση Εργασιών (ασφαλτόστρωση) Οδός Γριμπόβου / Φιλιππιάδα
Μετά την τοποθέτηση νέου ασφαλτικού τάπητα και την απαραίτητη διαγράμμιση που έγιναν στην οδό Γριμπόβου στην Φιλιππιάδα, ο Δήμος Ζηρού προχώρησε σε σημάνσεις δρόμων, σηματοδοτήσεις και άλλες παρεμβάσεις σε αρκετές οδούς συμπεριλαμβανομένου και κόμβου της Ιόνιας Οδού, που η έλλειψη σήμανσης είχε δημιουργήσει προβλήματα σε οδηγούς.
Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Ζηρού προχώρησε:
2:  2η Φάση Εργασιών (διαγράμμιση) Οδός Γριμπόβου / Φιλιππιάδα

3:  Ολοκλήρωση Εργασιών Οδός Γριμπόβου / Φιλιππιάδα
4:  Τοποθέτηση Πινακίδων Οδός Τζαβέλλα / Φιλιππιάδα
α. Στην τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης στον κόμβο της Ιόνιας οδού, στη διασταύρωση μπροστά από το πρώην Στρατόπεδο “Πετροπουλάκη”, επί της οδού Τζαβέλλα αλλά και στον δρόμο που οδηγεί από την παλαιά Εθνική οδό Πρέβεζας –Ιωαννίνων στη Λίμνη Ζηρού.
 5: τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης
 6: 1η Φάση Εργασιών (διαγράμμιση) Οδός Ταγμ. Βελισσαρίου / Φιλιππιάδα
β. Στην ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης στην  οδό Ταγματάρχου Βελισαρίου και στις καθέτους οδούς Βενιζέλου & Τσαλδάρη, όπου εκτός από πινακίδες, τοποθετήθηκαν κολωνάκια, διαμορφώθηκαν διαγραμμίσεις διαβάσεων κ.ά. 
7: 3η Φάση Εργασιών Οδός Ταγμ. Βελισσαρίου / Φιλιππιάδα
Σημειώνεται ότι οι παραπάνω εργασίες αποτελούν τμήμα των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της κυκλοφορίας των οχημάτων, τη μεγαλύτερη ασφάλεια των πεζών, τη βελτίωση του επιπέδου κυκλοφοριακής εξυπηρέτησης, τη μείωση των καθυστερήσεων αλλά και την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων στάθμευσης.
Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Τροχαία Φιλιππιάδας για την πολύτιμη συνδρομή της στο συντονισμό της κυκλοφορίας καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, αλλά και τους κατοίκους για την κατανόηση και την υπομονή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ