Πέμπτη, 18/01/2018
Ιαν 18, 2018 - Πεμ
Preveza GR
Άνεμος 8 m/s, ΔΒΔ
Πίεση 762.07 mmHg
12°C
Υγρασία 30%
Σύννεφα 20%

Σε έργα τοποθέτησης ασφαλτικών ταπήτων και σημάνσεις & σηματοδοτήσεις δρόμων προχώρησε ο Δήμος Ζηρού

φωτό 1:  1η Φάση Εργασιών (ασφαλτόστρωση) Οδός Γριμπόβου / Φιλιππιάδα
Μετά την τοποθέτηση νέου ασφαλτικού τάπητα και την απαραίτητη διαγράμμιση που έγιναν στην οδό Γριμπόβου στην Φιλιππιάδα, ο Δήμος Ζηρού προχώρησε σε σημάνσεις δρόμων, σηματοδοτήσεις και άλλες παρεμβάσεις σε αρκετές οδούς συμπεριλαμβανομένου και κόμβου της Ιόνιας Οδού, που η έλλειψη σήμανσης είχε δημιουργήσει προβλήματα σε οδηγούς.
Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Ζηρού προχώρησε:
2:  2η Φάση Εργασιών (διαγράμμιση) Οδός Γριμπόβου / Φιλιππιάδα

3:  Ολοκλήρωση Εργασιών Οδός Γριμπόβου / Φιλιππιάδα
4:  Τοποθέτηση Πινακίδων Οδός Τζαβέλλα / Φιλιππιάδα
α. Στην τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης στον κόμβο της Ιόνιας οδού, στη διασταύρωση μπροστά από το πρώην Στρατόπεδο “Πετροπουλάκη”, επί της οδού Τζαβέλλα αλλά και στον δρόμο που οδηγεί από την παλαιά Εθνική οδό Πρέβεζας –Ιωαννίνων στη Λίμνη Ζηρού.
 5: τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης
 6: 1η Φάση Εργασιών (διαγράμμιση) Οδός Ταγμ. Βελισσαρίου / Φιλιππιάδα
β. Στην ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης στην  οδό Ταγματάρχου Βελισαρίου και στις καθέτους οδούς Βενιζέλου & Τσαλδάρη, όπου εκτός από πινακίδες, τοποθετήθηκαν κολωνάκια, διαμορφώθηκαν διαγραμμίσεις διαβάσεων κ.ά. 
7: 3η Φάση Εργασιών Οδός Ταγμ. Βελισσαρίου / Φιλιππιάδα
Σημειώνεται ότι οι παραπάνω εργασίες αποτελούν τμήμα των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της κυκλοφορίας των οχημάτων, τη μεγαλύτερη ασφάλεια των πεζών, τη βελτίωση του επιπέδου κυκλοφοριακής εξυπηρέτησης, τη μείωση των καθυστερήσεων αλλά και την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων στάθμευσης.
Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Τροχαία Φιλιππιάδας για την πολύτιμη συνδρομή της στο συντονισμό της κυκλοφορίας καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, αλλά και τους κατοίκους για την κατανόηση και την υπομονή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ