Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
Ιούν 26, 2017 - Δευ
Preveza GR
Άνεμος 6 m/s, Δ
Πίεση 757.56 mmHg
29°C
Υγρασία 66%
Σύννεφα 20%
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

Τοποθέτηση εξωτερικών απινιδωτών στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Πρέβεζας, στη Νέα Σαμψούντα και στη Νέα Κερασούντα

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου για τη δημιουργία δικτύου φορητών αυτόματων απινιδωτών στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες. Τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει τοποθέτηση εξωτερικών απινιδωτών στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Πρέβεζας, στη Νέα Σαμψούντα και στη Νέα Κερασούντα, με χορηγίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου, του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Σαμψούντ0ς «ΑΜΙΣΣΟΣ» και του κ. Χρήστο Χασίδη.
Η τοποθέτηση των απινιδωτών θα γίνει εντός της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου και αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η εκπαίδευση πολιτών, που έχουν επιλεγεί με βασικό κριτήριο την εργασία και διαμονή κοντά στα σημεία τοποθέτησης των  συσκευών, ώστε να μπορούν να παράσχουν άμεσα πρώτες βοήθειες.
Τις ευχαριστίες τους προς τους χορηγούς εκφράζουν η Περιφέρεια και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, τονίζοντας πως:  «Πρόκειται για μια τεράστια προσφορά εκ μέρους τους που συμπαραστάθηκαν σε αυτή την προσπάθεια. Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε, μόνο με δράσεις αλληλεγγύης μπορούμε να κρατήσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο». 
Δύο ακόμη προσθήκες στην Π.Ε. Ιωαννίνων
Πέραν αυτών δύο νέοι απινιδωτές προστέθηκαν στο δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων τις προηγούμενες ημέρες, καθώς, παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Οδυσσέα Πότση,  έγινε τοποθέτηση ενός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοπάνων (προσφορά της εταιρίας TSAGOIL) και ενός στην Τοπική Κοινότητα Βούρμπιανης Δήμου Κόνιτσας, (προσφορά της οικογένειας Καναβούρα Λαζάρου σε μνήμη Φλούδα Χριστόφορου). Για το χειρισμό τους θα ακολουθήσει πρακτική εκπαίδευση ατόμων που θα υποδειχθούν από τον Ι.Ν. και την Τοπική Κοινότητα. Η Περιφέρεια Ηπείρου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους χορηγούς και προς όλους όσοι συμβάλλουν στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ