Θα είναι όντως ΛΕΥΚΗ η ΝΥΧΤΑ στην Κυανή Ακτή-Show Πυροτεχνημάτων και πάρτι μέχρι το πρωί!

Η συνεργασία συλλόγων για το καλό της περιοχής, πάντα φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα, έτσι λοιπόν μετά την απόλυτα επιτυχημένη «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» που διοργανώθηκε πέρυσι τέλη Αυγούστου στην Πρέβεζα, φέτος η Λευκή νύχτα, διοργανώνεται ξανά στην Πρέβεζα, εμπλουτισμένη με νέες δράσεις. Οι σύλλογοι που διοργάνωσαν και πέρυσι τη Λευκή Νύχτα στην Πρέβεζα διοργανώνουν και τη φετινή γιορτή, το Σάββατο 27 Αυγούστου. Βεγγαλικά, Φαναράκια, μουσικοί, χορευτές, θέατρο δρόμου, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων οι δράσεις που θα λάβουν χώρα στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας, ενώ υπέροχα μπλουζάκια, έβγαλε ο εμπορικός σύλλογος του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας. Οι δράσεις ξεκινούν στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 27 Αυγούστου. Το Σάββατο 27  Αυγούστου, άλλο έναevent,πραγματοποιείται στην Όπερα του νερού και ονείρου: Μετά την επιτυχημένη σειρά συναυλιών τους στην Αθήνα, ο συνθέτης Σωτήρης-Νικόλας Κάσσος και το μουσικό σύνολο Ιέραξ «κλείνουν» στις αποσκευές τους τις καλύτερες τους μελωδίες και ταξιδεύουν στη Πρέβεζα. Για δεύτερη χρονιά όπως και πέρυσι τη Λευκή Νύχτα στην Πρέβεζα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και φέτος τη Λευκή Νύχτα, το Σάββατο 27 Αυγούστου, θέλοντας να προσθέσει σ’ αυτή τη βραδιά διασκέδαση, διοργανώνει πάρτι με Ελληνική μουσική στην Κυανή ακτή Seaside Bar resto, με τους DJS ΤΕΟ Οικονόμου, Κώστα PRO Χρήστο Συγκούνα. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τον κόσμο, που θα βρεθεί το Σαββατόβραδο 27 Αυγούστου από τις 11 το βράδυ και μετά στην Κυανή Ακτή, Βεγγαλικά που θα φωτίσουν τον ουρανό και θα κάνουν τη… νύχτα, πιο λευκή, Λευκά μπαλόνια, αλλά και εξαιρετική χορεύτρια οριεντάλ, θα δώσουν στη βραδιά, πανηγυρικό τόνο! Αυτή τη βραδιά αξίζει να τη ζήσετε! Καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites