Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017
Ιούν 28, 2017 - Τετ
Preveza GR
Άνεμος 5 m/s, Δ
Πίεση 757.56 mmHg
31°C
Υγρασία 55%
Σύννεφα -
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

Κυκλοφόρησε η πρώτη ποιητική συλλογή του Πρεβεζάνου Σωτήρη Νούσια!

Η πρώτη ποιητική συλλογή ενός συμπολίτη μας του Σωτήρη Νούσια κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες από τις εκδόσεις Φυλάτος.
Ο Σωτήρης Νούσιας το παιδί της διπλανής μας πόρτας και ένα ανήσυχο πνεύμα γενικότερα, εκτός από πολύ καλός δημοσιογράφος αποδείχθηκε και πολύ καλός συγγραφέας κάτι που αναγνώρισε αμέσως ο εκδοτικός οίκος Φυλάτος ο οποίος μας έδωσε τη χαρά να θαυμάσουμε το ταλέντο του στην συγγραφή τυπωμένο στο χαρτί.
Σ’ αυτή την ποιητική συλλογή θα βρείτε στιγμές, εικόνες, βιώματα και καταστάσεις που έχουν απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα. Αν μπορεί να το πει κανείς, είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που οι λέξεις, τα νοήματα και η παρατακτική σύνδεση μεταξύ τους σφηνώνονται για τα καλά στο υποσυνείδητο. Η ποιητική τους υφή και το περιεκτικό υπόστρωμα που χαρακτηρίζει το περιεχόμενο έπονται. Η ειδοποιός διαφορά είναι πως όλα υπάρχουν αυθύπαρκτα και το μόνο που χρειάζεται είναι «η κατάλληλη στιγμή».
Για τα συγκεκριμένα ποιήματα έφθασε το πλήρωμα του χρόνου. Βγήκαν στο φως. Στο χαρτί τυπώθηκαν για να ταξιδέψουν συντροφεύοντάς σας κάθε στιγμή που τα έχετε ανάγκη. Μέχρι την επόμενη φορά…
Την πρώτη ποιητική συλλογή του Σωτήρη Νούσια με τίτλό Ζωή Χωρίς Όνομα θα την βρείτε στην διαδικτυακή πλατφόρμα των εκδόσεων Φυλάτος πατώντας ΕΔΩ ενώ σε λίγες μέρες θα βρίσκεται σε όλα τα βιβλιοπωλέια!
Εμείς να ευχηθούμε στον πολύ καλό φίλο και συνάδελφο Σωτήρη Νούσια η πρώτη του Ποιητική Συλλογή Να είναι καλοτάξιδη!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ