Πρόσφερε άφθονο γέλιο η κωμωδία "Γαμπροί για πούλημα" στην Πρέβεζα

Ήταν όντως ξεκαρδιστική η φαρσοκωμωδία του πασίγνωστου για τις τεράστιες επιτυχίες του συγγραφικού διδύμου των Ρέππα - Παπαθανασίου "Γαμπροί για πούλημα"  η οποία ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας "Γιάννης Ρίτσος" 


Όλοι οι ηθοποιοί έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και οι θεατές το απόλαυσαν και το διασκέδασαν πραγματικά ,κάτι που φάνηκε και από τα χειροκροτήματα στο τέλος της παράστασης τα οποία δεν είχαν σταματημό κάνοντας τους ηθοποιούς να υποκλίνονται συνεχώς μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό της Πρέβεζας.Όλα πωλούνταν, όλα αγοράζονταν στην ιστορία  κι ένα βράδυ, τα φέρνει έτσι η ζωή που στο σπίτι των Κωσταρέλλων έγινε το έλα να δεις….!!!

Την ώρα που η νεοελληνική ιστορία μας παίζει την πιο μεγάλη ίσως φάρσα της μεταπολίτευσης, οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας έγραψαν μια γνήσια, καυστική, ξεκαρδιστική κωμωδία, με θέμα αδήριτα πολιτικό:
Με ήρωες που έχουν προτερήματα κι ελαττώματα, και με συμπεριφορές που αντανακλούν αυτές της εκάστοτε πολιτικής τους ηγεσίας. Κι αυτές είναι που η κωμωδία, με την αρχαία σοφία της, μας κάνει να δούμε με συμπάθεια και να σκεφτούμε πως θα κάνουμε καλύτερες. Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, ούτε πάνω, ούτε κάτω λοιπόν, «ο εχθρός είναι μέσα μας (όπως λένε οι ίδιοι οι συγγραφείς μας) και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο και η λύση είναι μέσα μας»!

Μετά το τέλος της παράστασης όλοι οι ηθοποιοί αγκάλιασαν το κοινό που τους αγκάλιασε και γέμισε το Δημοτικό Κηποθέατρο της Πρέβεζας, υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν selfies με τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους.Share on Google Plus

Γράφει η mypreveza gr

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr