Τρίτη, 22/05/2018

Η «Βαλεντίνα-Η Γητεύτρα των Αθηνών» παρουσιάζεται στην Πρέβεζα

Μετά τις δύο πολύ μεγάλες συγγραφικές της επιτυχίες, την «Κασσάνδρα» και «Το τραγούδι της Αννέτας» η Πρεβεζάνα συγγραφέας Δήμητρα Ιωάννου παρουσιάζει στην Πρέβεζα το νέο της βιβλίο με τίτλο «Βαλεντίνα – Η Γητεύτρα των Αθηνών».
Η Παρουσίαση γίνεται σε συνεργασία του Βιβλιοπωλείου «Κύκλος» και των εκδόσεων Ψυχογιός την Τρίτη 2 Αυγούστου και ώρα 20:00 το βράδυ στο Roof Garden του Boutique Hotel Dioni στην Πρέβεζα.
Για το Βιβλίο θα μιλήσει η εκπαιδευτικός Ελένη Κολιοφώτη ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Αλεξία Μπουκουβάλα, ταξιδεύοντας μας σε ένα ένα μαγευτικό οδοιπορικό στην Μπελ Επόκ, την πιο γοητευτική εποχή των Αθηνών, γεμάτο ονειρικές εικόνες και καταιγιστικά συναισθήματα..
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Λίγα λόγια για το Βιβλίο:

Η συγκινητική ιστορία μιας μικρής υπηρέτριας που πάλεψε με νύχια και με δόντια για να επιβιώσει κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Κακοποιημένη, διωγμένη από την οικογένειά της και κατηγορούμενη για ένα έγκλημα που δεν έκανε, το σκάει μεταμφιεσμένη στην πρωτεύουσα. Διανύοντας με πείσμα την απόσταση από τα κακοτράχαλα μονοπάτια της ελληνικής υπαίθρου ως τα κομψά αθηναϊκά σαλόνια της υψηλής κοινωνίας και από τα κακόφημα καφέ σαντάν του Ιλισού ως τα μεγαλύτερα θέατρα της Μπελ Επόκ, καταφέρνει να ξεδιπλώσει το πηγαίο ταλέντο της και να βγει νικήτρια.

Γοητευτικές φιγούρες στο πολυκύμαντο ταξίδι της, η πονόψυχη Αιμιλία, ο λουστράκος Λουκίλης, η καλοαναθρεμμένη Βιργινία, ο κούτσαβος Τσατσαρώνης, η έμπιστη Μπέτυ, ο ιδιόρρυθμος ποιητής Ιάκωβος και πάνω από όλους ο άρχοντας Σέργιος Σγουρός που θα της διδάξει την αγάπη. Μια αγάπη τόσο δυνατή, που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα!

Η Βαλεντίνα επιστρέφει έπειτα από χρόνια στη γη των προγόνων της. Μια μεγάλη ανατροπή συγκλονίζει το είναι της, ενώ ζοφερές σκιές παραμονεύουν ύπουλα μέσα στο σκοτάδι, ζητώντας εκδίκηση…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ