Κυριακή, 24/06/2018

Ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι με την υπογραφή του Τάκη Σούκα

 Στην μουσική πορεία και διαδρομή του γνωστού συνθέτη και ερμηνευτή Τάκη Σούκα, ταξίδεψε το βράδυ του Σαββάτου το κοινό της Πρέβεζας και όχι μόνο, στην συναυλία που έδωσε ο αγαπημένος συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών , για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κατάμεστο Δημοτικό Κηποθέατρο, από κόσμο.

  Η συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό ήταν ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, τραγουδάμε και θα τραγουδάμε και φέρουν τη σφραγίδα του σπουδαίου συνθέτη Τάκη Σούκα. O συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών ακούραστος με μεράκι και διάθεση και με πολύ αγάπη για αυτό που κάνει παρέμεινε στη σκηνή για περίπου 4 ώρες μαζί με τη μουσική του παρέα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

 Τον καλλιτέχνη συνόδευαν οι νέοι καταπληκτικοί ερμηνευτές και μουσικοί Άγγελος Ανδριανός, Βάλια Τσιργιώτη, Δήμητρα Σταθοπούλου, Φώτης Σούκας και Γιώργος Υδραίος, ερμηνεύοντας αγαπημένα λαϊκά τραγούδια και παρασύροντας το κοινό σε αυτή τη λαϊκή βραδιά με δυνατές αναμνήσεις -από όλο το φάσμα του καλού ρεπερτορίου- να σιγοτραγουδήσει μαζί τους. Στην ενορχήστρωση ο γνωστός σολίστ Κώστας Μήτσιος. Γκεστ Σταρ της βραδιάς ήταν η Νάνσυ Λιαροκάπη.

 Στα 50 χρόνια παρουσίας του στην Ελληνική Μουσική Σκηνή, όπως δηλώνει ο ίδιος ο συνθέτης , όσο θα ζει και θα αναπνέει θα γράφει μουσική και θα εμφανίζεται σε επιλεγμένους χώρους και συναυλίες όπως αυτή στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας, όπου παρουσίασε και το τραγούδι «Πρέβεζα» που έγραψε με αφορμή την συναυλία στην πόλη μας και το αφιέρωσε σε όλους τους πρεβεζάνους. Toν Τάκη Σούκα, την Νάνση Λιαροκάπη και όλη τη μουσική παρέα καλωσόρισε και ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κ. Χρήστος Μπαΐλης.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ