Βελτιωμένος ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με ζέστη και αρκετή υγρασία

Μετά την έντονη αστάθεια της ατμόσφαιρας των τελευταίων ημερών η οποία προκάλεσε έντονες απογευματινές βροχοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου, όλα δείχνουν ότι το Σαββατοκύριακο θα το περάσουμε με καθαρά καλοκαιρινό καιρό. Πιο αναλυτικά:
Ηλιοφάνεια και λίγα μόνο σύννεφα αναμένουμε έως και το μεσημέρι της Παρασκευής 10.6.2016, το απόγευμα όμως οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος των ορεινών και ημιορεινών περιοχών, ενώ ενδέχεται τα φαινόμενα να επεκταθούν και σε πεδινές περιοχές των νομών Άρτας και…
Πρέβεζας. Στις παράκτιες περιοχές η πιθανότητα για τοπικές βροχές είναι μικρή, από αργά το απόγευμα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί παντού. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς στις πεδινές περιοχές, στους 27 στα παράκτια τμήματα, στους 26 με 27 σε ημιορεινές περιοχές και στους 24 βαθμούς στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα νοτιοδυτικά έως 4 μποφόρ.Το Σαββατοκύριακο ο καιρός στην Ήπειρο θα είναι αρκετά καλός με τις μπόρες να περιορίζονται σε ορεινές μόνο περιοχές στα βόρεια κυρίως τμήματα. Η ηλιοφάνεια σε συνδυασμό με τους νοτιοδυτικούς ανέμους θα ανεβάσουν τον υδράργυρο 1 με 2 βαθμούς αγγίζοντας τοπικά τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά έως 3 μποφόρ. Χαρακτηριστικό του καιρού του Σαββατοκύριακου θα είναι επίσης και τα αυξημένα ποσά υγρασίας στην ατμόσφαιρα, κάνοντας έντονη την αίσθηση της δυσφορίας.Τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας οι νεφώσεις και οι απογευματινές μπόρες θα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους στην περιοχή μας, γρήγορα όμως και πάλι ο καιρός θα βελτιωθεί.Αναλυτική πρόγνωση καιρού για περιοχές της Ηπείρου:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites