Σάββατο, 23/06/2018

Πότε θα ξεκινήσει το Τουριστικό Τρενάκι του Δήμου Πρέβεζας;;;

Η Πρέβεζα είναι μία πόλη που ευελπιστεί να ανεβεί επίπεδα στο τουριστικό γίγνεσθαι της χώρας μας και από όλους τους φορείς γίνονται φιλότιμες προσπάθειες για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.
Πολλοί φορείς μάλιστα με δηλώσεις τους μιλούν για τεράστια αύξηση στην επισκεψημότητα το φετινό καλοκαίρι, με τους επαγγελματίες εστίασης όμως να μην καρπώνονται από αυτή την αύξηση, αφού να μιλούν για πτώση που αγγίζει σε ποσοστά ακόμα και το 30%.

Σε μια πόλη λοιπόν που είναι άμεση η ανάγκη για επιμήκυνση της Τουριστικής Περιόδου ο Δήμος της Πρέβεζας καθυστερεί τραγικά σε πολλά και απλά ζητήματα. Εκτός από το σύνηθες γεγονός να ανακοινώνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι στο Δήμο μας, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει οι περισσότερες, πληγή αποτελεί και η λειτουργία του τουριστικού τρένου …
Ο Ιούνης φεύγει, ο Ιούλης έρχεται και ο Δήμος δεν έχει δώσει  ακόμα σημεία ζωής για το πότε θα δούμε το τρενάκι να κυκλοφορεί στα δρομάκια της Πρέβεζας. 
Πως άραγε να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος όταν κάποια απλά πράγματα καθυστερούν σε τραγικό βαθμό να γίνουν…
Μάλιστα για το τουριστικό τρενάκι υπάρχει και μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση της Ανοιχτής Συνέλευσης Πολιτών, η οποία προτείνει κάποιες μέρες και κάποιες ώρες της ημέρας το τρενάκι να χρησιμοποιείται για να μεταφέρει λουόμενους στην Κυανή Ακτή έτσι ώστε να αποσυμφοριστεί η περιοχή από τα παρκαρισμένα οχήματα τα οποία πολλές φορές κοντεύουν να φτάσουν ως την παραλία …. Όμως όπως φαίνεται ο Δήμος έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του την πρόταση των πολιτών!
Ο Ιούλης έρχεται και τίποτα από αυτά δεν έχουν γίνει, με τον Δήμο της Πρέβεζας περί άλλων να τυρβάζει …

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ