Δευτέρα, 25/06/2018

Το μεράκι συνάντησε την παράδοση στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» στην Πρέβεζα

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ρούσσος αγαπάει αυτό που κάνει φαίνεται και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς … Εδώ και πάρα πολλά χρόνια βάζει όλο του το μεράκι στην διδασκαλία των χορευτικών τμημάτων του Δήμου Πρέβεζας και αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος».

Μικροί και μεγάλοι χορευτές κατέπληξαν με τις χορευτικές τους ικανότητες όλους τους παρευρισκόμενους και ενθουσίασαν τους πάντες με την αγάπη τους για τους παραδοσιακούς χορούς.

Από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη, τα υπόλοιπα Νησιά του Αιγαίου και την Ήπειρο δεκάδες χορευτές μας ταξίδεψαν στην παράδοση, ενώ ξεχωριστή για φέτος ήταν η παρουσία του Ξενώνα «Ψυχαργώς» και του ΚΑΠΗ της Πρέβεζας, οι άνθρωποι των οποίων άνοιξαν την εκδήλωση χορεύοντας Ηπειρώτικα υπό τους ήχους του κλαρίνου του Βασίλη Κοντονάσιου και της ορχήστρας του οι οποίοι έπαιξαν ζωντανά.

Ο Δήμαρχος της Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης χαιρέτησε την εκδήλωση των χορευτικών τμημάτων του Δήμου καλωσορίζοντας τους χορευτές και τους θεατές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ