Πέμπτη, 19/04/2018

Νίκησε η ευγενής άμιλλα στο Δ.Α.Κ Πρέβεζας

 Στο κλειστό γυμναστήριο της Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το Final Four του πρωταθλήματος Πανκορασίδων ΕΣΠΕΔΕ στο Volley.

 Στο τελικό έπαιξαν ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας και ο Ηρακλής Ιωαννίνων, με την «φιλοξενούμενη» ομάδα να κερδίζει στο τελικό με 3-0 σετ και να στέφεται πρωταθλήτρια.

 Η Ομάδα των Ιωαννίνων δεν έχασε ούτε για μια στιγμή το πάνω χέρι στο ματς και η παίκτριες φάνηκαν πιο έτοιμες για αυτή την νίκη. Το πάθος των παικτριών του Φιλαθλητικούς όπως φάνηκε από το σκορ δεν στάθηκε αρκετό για να τους δώσει την νίκη και το πρωτάθλημα.

 Εκτός από τον Ηρακλή Ιωαννίνων στο Δ.Α.Κ Πρέβεζας νίκησε και η ευγενής άμιλλα αφού τα κορίτσια και των δύο ομάδων επέδειξαν ήθος και αλληλοσεβασμό διδάσκοντας με αυτό τον τρόπο πως πρέπει να είναι ο αθλητισμός, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες.

 Οι συνδέσεις των δύο ομάδων:
Ηρακλής Ιωαννίνων: Καρατζόγλου,Ζερβοπούλου Παπαγεωργίου,Κανδρή, Μάτση,Ράπτη,Σιόρεντα,Κανάρη,Καζιάνη,Παπαχρήστου Σταύρου,Παππά,Θεοδωράκη,Σίμπα.
Φιλαθλητικός Πρέβεζας: Πιέτα,Τολιου,Σακκά,Άρμπυρου,Ντούσκου,Σοφιανού,Τσόκα,Γέροντα,Τσαλα,Σακκά,Κατσανάκη,Κοτζαμουράτογλου.
ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ