Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
Ιούν 26, 2017 - Δευ
Preveza GR
Άνεμος 5 m/s, Δ
Πίεση 758.31 mmHg
30°C
Υγρασία 51%
Σύννεφα 20%
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

Ο Δήμος Πρέβεζας καταρτίζει το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
 
  Ο Δήμος Πρέβεζας καταρτίζει το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων. Τα ΤΣΔ των Δήμων εντάσσονται στη νέα πολιτική διαχείρισης αποβλήτων που διαγράφεται τόσο σε εθνικό όσο και περιφερειακό επίπεδο και έχει ως κύριο στόχο η διαχείριση του μεγαλύτερου μέρους των αποβλήτων να γίνεται στο επίπεδο του Δήμου , με συνέπεια τη δραστική μείωση των αποβλήτων που παραμένουν σε σύμμεικτη μορφή και οδηγούνται σε επεξεργασία και σε τελική διάθεση. Σκοπός του παρόντος Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων είναι να χρησιμοποιηθεί ως κείμενο αναφοράς για τα επόμενα έτη και να προδιαγράψει τη γενική εικόνα και τις κατευθύνσεις για την πολιτική που θα ακολουθηθεί στο Δήμο Πρέβεζας.
Ο Δήμος Πρέβεζας επιθυμώντας τη συμβολή όλων στο έργο της κατάρτισης του Τοπικού Σχεδίου, το θέτει σε δημόσια διαβούλευση με σκοπό τη συλλογή προτάσεων, διορθώσεων και τροποποιήσεων από πολίτες και φορείς.

Το πλήρες κείμενο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις παρατηρήσεις τους έως την 14 Απριλίου 2016  στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@1485.syzefxis.gov.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ