Δευτέρα, 25/06/2018

Μην και χρειαστείτε χειρουργείο μέσα στις γιορτές ….

Δεν ανανεώνει τη σύμβασή του ο επικουρικός χειρουργός στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. Αυτό σε συνδυασμό με την αναρρωτική άδεια του Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής κ. Λέκκα έχουν ως αποτέλεσμα το Νοσοκομείο της Πρέβεζας να μείνει 4 μέρες χωρίς χειρουργική εφημεριακή κάλυψη μέσα στην περίοδο των εορτών.
Σαν να μην έφτανε αυτό σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Εργαζομένων κ. Στρατή Βουγέλη,στις 31 /12/ 15, λήγουν  οι μετακινήσεις πολλών εργαζομένων (νοσηλευτών, μαιών, διοικητικών ) που υπηρετούν στο νοσοκομείο Πρέβεζας χωρίς να έχει έλθει ανανέωση μέχρι στιγμής. Απεναντίας ερχονται εντολές επιστροφής στις οργανικές μονάδες τους.Και σαν να μην έλειπαν όλα αυτά …για να μην ξεχνιόμαστε το Νοσοκομείο της πόλης είναι και με υπηρεσιακό Διοικητή μιας και η Κυβέρνηση έκρινε πως πρέπει να τον αλλάξει με κάποιον ….ΣΥΡΙΖέο φυσικά. Έγραφα του προσωρινού διοικητή Γιάννη Μπαϊλη προς την 6η ΥΠΕ μένουν αναπάντητα. Κάτι τέτοιο σημαίνει την πλήρη αποδιοργάνωση του νοσοκομείου.
Μαθαίνοντας αυτά αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε που πήγε εκείνη η περίφημη συνάντηση των φορέων της Πρέβεζας με τον Υπουργό Υγείας;;;; Μας έστειλε 4 γιατρούς και κάτσαμε στα αυγά μας;;;;Κύριε Μπάρκα αντί να ασχολείστε με το ποιον θα διορίσετε νέο διοικητή στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας μήπως πρέπει να φροντίσετε να έχει Νοσοκομείο η Πρέβεζα;;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ