Κυριακή, 24/06/2018

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στην Πρέβεζα

Μια πολύ ζεστή γιορτή με πολλή αγάπη για μικρούς και μεγάλους στήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, στην Πρέβεζα, από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας- Ιατροπαιδαγωγικό Kέντρο Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας-Κέντρο Ημέρας «Ίριδα»& τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας 87,9 στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας, βγάζοντας έστω και για λίγο έξω από το «κάδρο» το γκρίζο της εποχής. Μικροί και μεγάλοι άκουσαν Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα από το ΚΑΠΗ, τον ξενώνα «Εστία» και το Μουσικό σχολείο, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Παράλληλα θαύμασαν τις καταπληκτικές κατασκευές που είχαν ετοιμάσει τα ίδια τα παιδιά από το Κέντρο Ημέρας «Ίριδα».

  Στην συνέχεια οι μικροί μας φίλοι συμμετείχαν στις δράσεις που γίνονταν καθόλη τη διάρκεια της γιορτής. Έγραψαν και έστειλαν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη, κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικες κάρτες, παρακολούθησαν παράσταση καραγκιόζη, συμμετείχαν σε δρώμενα με ξωτικά, ενώ όλα τα παιδικά προσωπάκια έγιναν γιορτινά με τη ζωγραφική προσώπου και ο χώρος γέμισε με χαρούμενες φωνούλες.

 Από την γιορτή δεν έλειψαν και νόστιμες λιχουδιές που γεύτηκαν μικροί και μεγάλοι που προσέφεραν πολύ ευγενικά μαζί με τις ευχές τους επιχειρήσεις της πόλης μας, ενώ οι εθελοντές του Χριστουγεννιάτικου χωριού προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για ακόμη μια φορά με πολλή αγάπη.
Πηγή Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ