Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017
Ιούν 28, 2017 - Τετ
Preveza GR
Άνεμος 5 m/s, Δ
Πίεση 757.56 mmHg
31°C
Υγρασία 55%
Σύννεφα -
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

Κρίσιμη η Παρασκευή για τον Νίκο Γεωργάκο!

Ξεκίνησε μετά από αρκετούς μήνες η αξιολόγηση των διοικητών των Νοσοκομείων με το Υπουργείο Υγείας να προτίθεται να τους αντικαταστήσει άμεσα.
Τι σημαίνει αυτό;;;; Ότι είναι πιθανόνο Νίκός Γεωργάκος να αντικατασταθεί με κάποιον άλλον που θα είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι τέτοιο το απευχόμαστε για τον απλούστατο λόγο πως ο Νίκος Γεωργάκος έχει κάνει τιτάνιο αγώνα στο μέτρο που του αναλογεί για να κρατήσει ζωντανό το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, έναν αγώνα που έναν νέος φιλοκυβερνητικός διοικητής είναι βέβαιο ότι δεν θα τον κάνει.
Έχει ένσημα στην θέση αυτή και δεν πρόκειται για έναν διοικητή διακοσμητικό στοιχείο.
Έχει τρέξει πολλά ζητήματα του Νοσοκομείου της Πρέβεζας και πιθανή αντικατάσταση του θα είναι μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν φιλοδοξίες κάποιου μέλους του ΣΥΡΙΖΑ…αφού διαχρονικά οι θέσεις των διοικητών των Νοσοκομείων ήταν αυστηρά κομματικές!!!
Όπως δήλωσε ο ίδιος ο οποίος μίλησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και την Δημοσιογράφο Αθηνά Παππά, την Παρασκευή θα βρεθεί στην Αθήνα από την 20λεπτη συνέντευξη ενώπιον επιτροπής, η οποία θα αποφασίσει αν μένει ή φεύγει!!!
Ελπίζουμε να συμβεί το πρώτο!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ