ΑΙΣΧΟΣ Το κομματικό κρατίδιο του ΣΥΡΙΖΑ έπαυσε το Νίκο Γεωργάκο;

Ήταν κάτι αναμενόμενο μιας και πριν καλά καλά αξιολογηθεί ο Νίκος Γεωργάκος, οι μνηστήρες για την διοίκηση του Νοσοκομείου της Πρέβεζας έδιναν και έπαιρναν...Δυστυχώς στο κρατίδιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρεστοί όσοι κάνουν έργο και ο Νίκος Γεωργάκος ήταν ένας από εκείνους. Αρνητική εξέλιξη για την κοινωνία της Πρέβεζας, το γεγονός αυτό καθώς ο Νίκος Γεωργάκος γνώριζε ένα προς ένα τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας και διεκδικούσε λύσεις!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι φυσικά Συριζαίος, εκλεκτός του Βουλευτή Πρέβεζας κ. Κώστα Μπάρκα, ο οποίος έχει διατελέσει καθηγητής στο ΤΕΙ Ηπείρου και ήταν πρώην υποψήφιος Βουλευτης με την ΔΗΜΑΡ!
Χαρακτηριστικό ότι οι θέσεις των νέων διοικητών ήταν προκαθορισμένες είναι το γεγονός πως ήδη στο Διαύγεια αναρτώνται σε χρόνο ρεκόρ τα ΦΕΚ με τις νέες διοικήσεις στα Νοσοκομεία που οι 59 διοικητές παύθηκαν. Εντός της εβδομάδας λοιπόν πρόκειται να μάθουμε και και επίσημα τον αντικαταστάτη του Νίκου Γεωργάκου στην διοίκηση του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.
Ελπίζουμε όποιος και να είναι να κάνει απλά το αυτονόητο...και αυτό που έκανε μέχρι σήμερα ο Νίκος Γεωργάκος. Να παλέψει για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας!!!
Προσωρινός διοικητής χρίζεται ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Μπαϊλης.
Share on Google Plus

Γράφει η mypreveza gr

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr