Οι μικροί τενίστες τίμησαν τους συναθλητές τους Χρήστο Πάκο και Διονύση Βουκελάτο (VIDEOS)

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 για τους Πρεβεζάνους Πρωταθλητές των Special Olympics Χρήστο Πάκο και Διονύση Βουκελάτο. Οι Συναθλητές τους στο άθλημα του τένις ετοίμασαν μία όμορφη τελετή βράβευσης, με δικά τους έξοδα.

 Οι μικροί τενίστες συγκέντρωσαν χρήματα για να κάνουν δώρο από ένα ποδήλατο στους δύο Παγκόσμιους πρωταθλητές μας, ενώ κατά την διάρκεια αυτής της μικρής και σεμνής τελετής απονεμήθηκε στον Αθλητή του Τένις Αλέξανδρο Μανίκη το δίπλωμα του προπονητή.

 Στην τελετή εκτός από τους δικούς τους ανθρώπους παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε πως ο Δήμος θα τιμήσει με το πρέποντα τρόπο τους 2 αθλητές στις 21 του Οκτώβρη με μία μεγάλη εκδήλωση η οποία θα εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 103 χρόνια  από την απελευθέρωση της Πρέβεζας,οπότε και αναμένεται τα δύο γήπεδα του Τένις να πάρουν τα ονόματα των δύο Παγκόσμιων Πρωταθλητών,

Θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει μία γυναίκα η οποία είναι αφανής ήρωας και η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει ακούσει ούτε ένα ευχαριστώ από επίσημα χείλη της πόλης μας, για την δουλειά που έχει κάνει με αυτά τα δύο παιδιά.
Είναι η γυναίκα που συνόδευσε τον Διονύση Βουκελάτο και τον Χρήστο Πάκο στο Los Angeles της Αμερικής, τους στάθηκε καθόλη την διάρκεια των αγώνων, τους εμψύχωσε και χάρης σε αυτήν την γυναίκα αυτά τα δύο παιδιά κατάφεραν να κάνουν αυτό το μεγάλο ταξίδι και να επιστρέψουν για ακόμα φορά νικητές.

Ελπίζουμε ο δήμος Πρέβεζας να μην έχει ξεχάσει, όπως οι υπόλοιποι, να τιμήσει την Αγγελική Χατζοπούλου και αν το έχει ξεχάσει ελπίζουμε σαν mypreveza.gr να τους το υπενθυμίσαμε …


TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites