Τετάρτη, 19/02/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καλλιτεχνικό γεγονός στο τέλος του θεατρικού χειμώνα

<<ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ>> του Νικολάϊ Βασίλιεβιτς Γκόγκολ, με τον ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ .

Μια σπουδαία παράσταση φιλοξενείτε στην πόλη μας, την Πέμπτη 16 Μαΐου και ώρα 20.30, στην αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Πρέβεζας.
Ένας από τους γνήσιους εκπροσώπους της γενιάς των ηθοποιών που υπηρετούν με απόλυτη αφοσίωση την ποιότητα, ο Βασίλης Μαυρομάτης μας παρουσιάζει το έργο «Το ημερολόγιο ενός τρελού» του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκογκόλ. Μια ανθρώπινη ιστορία που σήμερα θεωρείται πια διαχρονική.
Ο Βασίλης Μαυρομάτης με μια εκπληκτική δεξιοτεχνία ξεδιπλώνει κάθε πτυχή του έργου, ζωντανεύοντας το λόγο και δημιουργώντας πλοκή από το μηδέν. Η κίνηση, η ερμηνεία, η άριστη σκηνοθεσία, η μουσική , το τραγούδι το σκηνικό, όλα βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην παράσταση που καταφέρνει να διασκεδάσει το θεατή με το σκωπτικό ύφος του συγγραφέα αλλά και να τον συγκινήσει στην κορύφωση του δράματος όπου ο άμοιρος Ποπρίστκιν προσπαθεί να αντλήσει κουράγιο από το πουθενά… κι από τη θύμηση της μητέρας του.
Αναμφισβήτητα ο εκλεκτός ηθοποιός προσθέτει μια ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό του με την ερμηνεία που δίνει στο διψασμένο για ποιότητα κοινό, μοναδικές συγκινήσεις.
Αξίζει να παρακολουθήσουν συμπολίτες μας αυτή την παράσταση που όπου παίχτηκε θεωρήθηκε καλλιτεχνικό γεγονός!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ