Στη Λευκάδα χάρη στον Θανάση Καββαδά η υπογραφή της σύμβασης του εμβληματικού έργου του αγωγού ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχεται την Παρασκευή 5 Ιουλίου το νησί της Λευκάδας. Ο λόγος της επίσκεψης δεν είναι άλλος από την υπογραφή της σύμβασης ενός εμβληματικού για την ευρύτερη περιοχή έργου, του αγωγού ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας από τις πηγές Αγίου Γεωργίου του Δήμου Ζηρού.

Το γεγονός μάλιστα ότι η υπογραφή της σύμβασης γίνεται στην Λευκάδα και όχι στον Νομό Πρέβεζας και συγκεκριμένα στον Δήμο Ζηρού που υδροδοτεί τις παραπάνω περιοχές, έχει δημιουργήσει μεγάλη γκρίνια στην γαλάζια πολυκατοικία, με πολλά στελέχη να καταλογίζουν – απολύτως δικαιολογημένα – ευθύνες για ανεπάρκεια στον κυβερνητικό βουλευτή Σπύρο Κυριάκη, κάνοντας λόγο μάλιστα και για “πολιτική μαγκιά” του Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά.

Το σίγουρο είναι ότι ο Θανάσης Καββαδάς δικαιούται όσο κανείς άλλος να λάβει όλες τις δάφνες, καθώς όταν το έργο απεντάχθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης, ήταν ο μόνος που το κυνήγησε, ο μόνος που το προσπάθησε και ο μόνος που το κατάφερε. Μόνος του πάλεψε και για την ολοκλήρωση της Αμβρακίας Οδού, όταν όλοι τότε έπαψαν να πιστεύουν ότι αυτός ο αυτοκινητόδρομος θα γίνει.

Δυστυχώς, για τους ίδιους αλλά και για τον τόπο, οι Βουλευτές του Νομού Πρέβεζας  έχουν την ατυχία να συγκρίνονται με έναν ιδιαίτερα δραστήριο βουλευτή όπως είναι ο Βουλευτής Λευκάδας, ο οποίος  δεν αναλώνεται σε φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια, αλλά όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, παράγει σημαντικό και ουσιαστικό έργο για το νησί του.

Έτσι λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση της Αμβρακίας Οδού, ένα ακόμα μεγάλο έργο από το οποίο ωφελείται και η Πρέβεζα, αυτό του αγωγού ύδρευσης, προστίθεται στο “παλμαρέ” του Θανάση Καββαδά.

 

 

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Το έθιμο με τα πολυσπόρια

20/11/2023, 11:54 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Απελευθέρωση της πόλεως τοπική εορτή (του Θεόδωρου Δράκου)

24/10/2023, 8:56 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής (Β΄Μέρος)

24/10/2023, 7:46 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής

23/10/2023, 3:31 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Παναγία η Πρεβεζάνα

14/08/2023, 9:35 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Αντί επικηδείου για τον Γιώργο Ι. Μουστάκη

20/07/2023, 12:20 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Τουρκική Εισβολή στη Κύπρο. 49 χρόνια Κατοχής (του Γιάννη Γιώτη)

20/07/2023, 11:00 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πνιγμοί στην θάλασσα και ασφαλής κολύμβηση (του Απόστολου Κατσανάκη)

18/07/2023, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites