Η Περιφέρεια Ηπείρου τίμησε τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας για την άνοδο στην Pre League

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης τίμησε το πρωΐ της Πέμπτης στο διοικητήριο της περιφέρειας στα Ιωάννινα, την ομάδα βόλεΐ γυναικών του Φιλαθλητικού Πρέβεζας για την άνοδό της στην Pre League.

Η πρόεδρος του Φιλαθλητικού Ιφιγένεια Τέφα και  η αρχηγός της ομάδας Αθανασία Τοτσίδου, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη, δίνοντάς του μία μπ0λούζα με υπογραφές όλων των αθλητριών, καθώς και την αγωνιστική εμφάνιση με τους χορηγούς της ομάδας.

Την ομάδα συνόδευσε από την Πρέβεζα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Δαρδαμάνης, ενώ στην Περιφέρεια το παρών επίσης έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αχιλλέας Γκούμας, Τάκης Παππάς, Θοδωρής Κορωναίος και Παύλος Φραγκούλης, καθώς επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Ανωγιάτης και Βασίλης Κωστούλας, ο οποίος είναι και μέλος της διοίκησης του Φιλαθλητικού.

‘’Είναι σημαντικό για μία μικρή πόλη να αγωνίζεται σε μεγάλη Εθνική κατηγορία. Εμείς ως περιφέρεια στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες και θα συνεχίσουμε να τις στηρίζουμε’’ είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καχριμάνης.

Η πρόεδρος της ομάδας Ιφιγένεια Τέφα και η αρχηγός Αθανασία Τοτσίδου προσέφεραν στον περιφερειάρχη δύο φανέλες, μία με τις υπογραφές τους και μία αγωνιστική, με τον Αλ. Καχριμάνη να υπόσχεται ότι θα είναι αρωγός στη δύσκολη συνέχεια.

«Με τη βοήθεια των χορηγών και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου, με τις προσθήκες που θα κάνουμε, θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλης της πόλης και όλων των ανθρώπων που αγαπούν και στηρίζουν το βόλεϊ», ανέφερε σε δηλώσεις της η κ. Τέφα, ευχαριστώντας τον περιφερειάρχη για την τιμητική πρόσκληση, αλλά και ζητώντας και τη δική του βοήθεια. Ευχαρίστησε, επίσης, τις παίκτριες και το προπονητικό τιμ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Πέτρο Παπαδόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε ραχοκοκαλιά της ομάδας, τους παράγοντες, τους χορηγούς και τα ΜΜΕ.


Η αρχηγός του Φιλαθλητικού Πρέβεζας Αθανασία Τοτσίδου, η οποία βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο μεγάλος στόχος της ανόδου δήλωσε: «Σίγουρα μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία πρέπει να θέτει ρεαλιστικούς στόχους. Για μια ομάδα της επαρχίας υπάρχουν πολλές οικονομικές δυσκολίες. Δύσκολα αθλήτριες έρχονται στην περιφέρεια. Παρ’ όλα αυτά γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια, θέλουμε περισσότερους ανθρώπους να έρθουν κοντά μας, η ομάδα θέλει βοήθεια», σημείωσε χαρακτηριστικά και, αφού ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για την τιμή, υποσχέθηκε ότι η ομάδα με την απόδοσή της στο γήπεδο και με το ήθος εξωγηπεδικά θα τιμήσει την Ήπειρο.

Ο εκπρόσωπος του Δήμου Πρέβεζας, ο  αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Δαρδαμάνης, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στην πρόεδρο Ιφιγένεια Τέφα, κάνοντας λόγο για την ευόδωση μιας προσπάθειας, που έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια. «Ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, η δημοτική αρχή και όλο το δημοτικό συμβούλιο ήμασταν δίπλα και θα είμαστε δίπλα, τώρα που πρέπει να γίνει η εδραίωση σε μεγαλύτερη κατηγορία, τώρα που τα οράματα γίνονται πράξη. Το μέλλον ανήκει στην ομάδα», τόνισε, μεταξύ άλλων.
Τέλος τα δικά του συγχαρητήριά έδωσε στην ομάδα του Φιλαθητικού  και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντικό γεγονός για όλη την Ήπειρο την άνοδο του Φιλαθλητικού στην Pre League. «Πρέπει να αποτελέσει ένα παράδειγμα και για άλλους αθλητικούς συλλόγους, ότι η η προσπάθεια και η επιμονή ανταμείβονται», δήλωσε.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites