Ντύθηκε στα «μπλε» και η Άρτα

Η Νέα Δημοκρατία πρώτη και στην Άρτα, με τον Γιώργο Στύλιο να συγκεντρώνει τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης από όλους τους υποψηφίους

Η σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα έφερε την ανατροπή και στην Άρτα. Η Άρτα έγινε ξανά μπλε στο χάρτη, μετά από 8 χρόνια κυριαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό. Και ο Γιώργος Στύλιος, πρωταγωνιστής και πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας, αναδείχθηκε πρώτος βουλευτής με πάνω από 8500 ψήφους. 

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και πλέον ξανά βουλευτής Άρτας, δεν κρύβει τη χαρά του καθώς κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα και να αλλάξει τους συσχετισμούς δυνάμεων στο Νομό. 

Κατά τη διάρκεια όλης της τετραετία και σε όλη τη προεκλογική περίοδο, ο Γιώργος Στύλιος βρέθηκε δίπλα στους πολίτες της Άρτας, όργωσε όλο το Νομό μέχρι και το τελευταίο χωριό και ασχολήθηκε με όλα τα ζητήματα της περιοχής και των πολιτών. 

Καθόλη την προεκλογική εκστρατεία, δεν κουράστηκε να επαναλαμβάνει την πίστη του στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, ως της μόνης αξιόπιστης δύναμης. Σε όλες τις ομιλίες του υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη. Αυτή που μπορεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Άρτας, να απελευθερώσει τις παραγωγικές και δημιουργικές  δυνάμεις και να αναδείξει το Νομό μας σε κέντρο παραγωγής, εμπορίου, παιδείας και πολιτισμού.

Η πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης, ανάμεσα στους υποψηφίους βουλευτές όλων των κομμάτων, που έδωσαν οι Αρτινοί, στον Γιώργο Στύλιο κατέδειξε πως στη συνείδησή τους θεωρείται ως ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να εργαστεί για το καλό της Άρτας. 


Η τιμή και αναγνώριση, όμως, στο πρόσωπο του Γιώργου Στύλιου είναι ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη που όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του αντιλαμβάνεται και ο ίδιος. Συγκεκριμένα ο κ. Στύλιος φανερά συγκινημένος δήλωσε: «Ευχαριστώ από καρδιάς του Αρτινούς που με στήριξαν και με τίμησαν με τη ψήφο τους. Νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και το βάρος της ευθύνης να κάνω ότι περνά από το χέρι μου, για να αλλάξουμε την Άρτα και το μέλλον μας. Κερδίσαμε μια μάχη, τώρα ξεκινά μια νέα, αυτή της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας και της Ισχυρής Ελλάδας. Μια υπόσχεση σας δίνω, σε όλες τις μάχες που έρχονται θα είμαστε μαζί. Και μαζί θα πηγαίνουμε δυνατά και σταθερά την Πατρίδα και την Άρτα μπροστά».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites