Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για τα προγράμματα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»  του προγράμματος Ανταγωνιστικότητα 2021 – 2027 στο Επιμελητήριο Πρέβεζας τη Δευτέρα 15/05/2023.        
            Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, κ. Ιωάννης Μπούρης, χαιρέτησε τις εργασίες της εκδήλωσης, παραθέτοντας ένα σύντομο χαιρετισμό και ένα εγκάρδιο ευχαριστήριο προς τα στελέχη  της ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ, τα στελέχη της Διαχειριστικής και τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Συνέχισε υπερτονίζοντας τον σημαίνοντα ρόλο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και του ΕΦΕΠΑΕ στην ανάπτυξη της περιφερειακής επιχειρηματικότητας και σχολίασε την ανάγκη μεγαλύτερης κινητοποίησης των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών.
Εν συνεχεία διαδικτυακό χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος Δ.Σ ΕΦΕΠΑΕ, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας ο οποίος και επεσήμανε πως κύριος στόχος του ΕΦΕΠΑΕ αποτελεί η συνεχή παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, συμβάλλοντας στην οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων.
            Η παρουσία του προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» πραγματοποιήθηκε από τον
κ. Γεωργουλόπουλο Ηλία, υπεύθυνο της Δράσης, αναλύοντας διεξοδικά τις τρεις (3) δράσεις του Ψηφιακού Μετασχηματισμού ΜμΕ. (Δράση 1 – Βασικός Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ, Δράση 2 – Προηγμένος Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ, Δράση 3 – Ψηφιακός Μετασχηματισμός Αιχμής ΜμΕ).
Έπειτα, ακολούθησε η ενημέρωση του κοινού σχετικά με το πρόγραμμα «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ», με τον κ. Χούσο Βασίλειο να παρουσιάζει τις δύο (2) δράσεις της δέσμης. (Δράση 1 – Πράσινος Μετασχηματισμός ΜμΕ και Δράση 2 – Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ).
Στο τέλος, η κα Δελημήτσου Χάρις και ο κ. Μπαταγιάννης Γεώργιος, στελέχη της ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ καθώς και οι υπεύθυνοι των δράσεων από την ΔΕΠ απάντησαν σε ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του σχεδιασμού ενημερωτικών εκδηλώσεων της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα). Ως εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ στην πρόσκληση συμμετέχει και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πρέβεζας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites