Το Νοσοκομείο Πρέβεζας επισκέφθηκε κλιμάκιο Βουλευτών του Γερμανικού Ομοσπονδιακού κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Πρέβεζας αντιπροσωπεία του πολιτικού ιδρύματος Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) συνοδευόμενη με κλιμάκιο Βουλευτών του Γερμανικού Ομοσπονδιακού κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των δράσεων και προγραμμάτων του ιδρύματος και της προσπάθειάς του να συμβάλλει ενεργά στην επίτευξη διεθνούς συνεργασίας και συνδιαλλαγής.

Οι καλεσμένοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου , με έμφαση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών,  στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, κλινικές και χειρουργεία, όπου συνομίλησαν με το προσωπικό και ακολούθως ενημερώθηκαν από την Διοίκηση για όλα τα θέματα του Νοσοκομείου με έμφαση στο πως διοικείται το νοσοκομείο, πως γίνονται οι διορισμοί του προσωπικού, πόσο καιρό παίρνει να διοριστεί καινούργιο προσωπικό, ποιος είναι ο προϋπολογισμός, πως γίνονται δωρεές, κάθε πότε αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις, πως έχουν μοιραστεί οι αποστάσεις από την περιοχή ευθύνης του Νοσοκομείου, πόσο χρόνο παίρνει σε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάσει κάπου, ενώ υπήρξε ειλικρινής διάλογος για το Σύστημα Διαγνωστικά Ομοιογενών Ομάδων (DRG), που ήδη λειτουργεί στην Γερμανία και εγκαθίσταται άμεσα και στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Η συνεργασία και ο διάλογος υπήρξε εποικοδομητικός και η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί όλα τα μέλη της αντιπροσωπείας, που αποτελούσαν οι βουλευτές κα Ines Saborowski (επικεφαλής),  κα Sandra Gockel, κ. Stephan Hösl, κ. Kay Ritter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Christian von Skrbensky, ο Διευθυντής του Γραφείου Ελλάδας και Κύπρου του Ινστιτούτου Konrad-Adenauer-Stiftung κ. Marian Wendt. Επίσης ευχαριστεί και το προσωπικό του Ιδρύματος KAS, τις κυρίες Γραμματέα, Μεταφράστρια και υπεύθυνη Τύπου για την συνεργασία κι την κατανόηση.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites