Ενοχλημένος με τον Στέργιο Γιαννάκη ο Σταύρος Μιχάλης – “Θίγομαι προσωπικά. Ζω 40 χρόνια σε αυτή την πόλη, ξέρω πρόσωπα και πράγματα”

Συνέντευξη τύπου για τις εξελίξεις στο Νοσοκομείο Πρέβεζας παραχώρησαν ο Διοικητής Δημήτρης Σκανδάλης και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Σταύρος Μιχάλης.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Σταύρος Μιχάλης δεν έκρυψε την ενόχληση σου με τον Κυβερνητικό Βουλευτή του Νομού Πρέβεζας Στέργιο Γιαννάκη, για τα όσα εκείνος είπε, για την διοίκηση του Νοσοκομείου στην πρόσφατη επίσκεψη του κλιμακίου Υπουργών της Κυβέρνησης στην Πρέβεζα.
Ο κ. Μιχάλης στην τοποθέτησή του τόνισε πως περίμενε να προχωρήσει σε μια διορθωτική δήλωση και στην ουσία υπογράμμισε τις πολιτικές ευθύνες του βουλευτή για όσα δεν έχουν γίνει στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, τουλάχιστον τα χρόνια που είναι ο ίδιος στη Βουλή.
“Όταν αναλάβαμε ως διοίκηση βάλαμε προτεραιότητες και προχωρήσαμε τις διαδικασίες και να κάνουμε μια ολοκληρωμένη παρέμβαση πέρα από τις τουαλέτες, να φτιάξουμε στην ουσία δύο αξιοπρεπείς κλινικές. Αυτό το παλεύουμε 1,5 χρόνο. Γιατί δεν γίνεται; Θέλω να είμαι λίγο ευγενικός γιατί έχουμε προεκλογική περίοδο. Το ΔΣ δεν διορίζει γιατρούς, ζητάει γιατρούς. Γιατρούς διορίζει ο Υπουργός Υγείας. Το ΔΣ δεν κάνει εργασίες, προτείνει. Οι δυνάμεις μας φτάσανε μέχρι το Ρίο. Από εκεί και πέρα κάποιοι άλλοι είχαν τη δύναμη να πάνε παραπέρα την υπόθεση αυτή η οποία δεν πήγε ποτέ και βρέθηκε ο κ. Καχριμάνης και μπράβο του και ο κ. Στράτος Ιωάννου και μπράβο του και δώσανε 840.000 ευρώ και προχωράει η διαδικασία να γίνουν αυτές οι παρεμβάσεις να φτιάξουμε δυο αξιοπρεπείς κλινικές.
Έγινε μια κουβέντα στην πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου της κυβέρνησης, όπου έγινε μια ερώτηση από κάποιον γενικότερα για την κατάσταση στο Νοσοκομείο και δυστυχώς είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί έγινε μια δήλωση-απάντηση από τον κ. Βουλευτή (Στέργιο Γιαννάκη), ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ λέει συγκεκριμένα “Με δικές μου Αναφορές, με δικές μου Ερωτήσεις, με δικές μου επισκέψεις στο Υπουργείο Υγείας από τον πρώτο χρόνο, έθεσα το θέμα ότι δεν υπάρχει διοίκηση στο Νοσοκομείο Πρέβεζας. Αυτή η διοίκηση που υπάρχει δεν είναι αυτή που πρέπει να υπάρχει για το Νοσοκομείο. Βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν κλινικές. Δηλαδή θα κλείσει η μία κλινική μετά την άλλη.Το κτιριακό θέμα είναι σοβαρό, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι γιατροί, μηχανήματα”.
Είμαι πολύ στενοχωρημένος με αυτή τη δήλωση, δεν θέλω να την αναλύσω. Θέλω να πω απλά ότι γιατρούς δεν διορίζει το ΔΣ. Περίμενα ένα μήνα τώρα, δεν έγινε μια διορθωτική δήλωση από τον κ. Βουλευτή να το μαζέψει λίγο και είμαι πολύ στενοχωρημένος. Εγώ θίγομαι προσωπικά. Ζω 40 χρόνια σε αυτή την πόλη, ξέρω πρόσωπα και πράγματα, προσφέρθηκα αφιλοκερδώς να προσφέρω να πάει μπροστά αυτό το Νοσοκομείο και δεν μπορώ να δεχθώ τέτοια δήλωση που να με καθιστά υπεύθυνο γιατί το Νοσοκομείο δεν έχει τους γιατρούς που πρέπει να έχει ή τα μηχανήματα που πρέπει να έχει” είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του ΔΣ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites