Προσφυγή στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για τις προφορικές αναθέσεις στον Δήμο Πρέβεζας

Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για τις προφορικές αναθέσεις, αλλά και για άλλες περιπτώσεις που συνιστούν παράβαση καθήκοντος, προσέφυγε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mypreveza.gr, η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” του Γιώργου Νίτσα.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση της η παράταξη αναφέρει πως “θα χρησιμοποιήσει όλα τα “εργαλεία” που της παρέχει η θεσμική της ιδιότητα για να μπορέσει να επαναφέρει την αυτοδιοικητική ζωή του τόπου στην απαραίτητη κατάσταση διαφάνειας και να απαλλαγεί από το “σκοτάδι” των προφορικών αναθέσεων στην οποία σύρει το Δήμο ο κ. Γεωργάκος και η παράταξή του.”

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής των υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα, είχε διαμηνύσει από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας ότι θα λάβει όλα εκείνα τα θεσμικά μέτρα, ώστε το πάρτι των προφορικών αναθέσεων του κ. Γεωργάκου να τελειώσει.

Με βάση τη δέσμευσή μας αυτή και με πλήρη σεβασμό στην ορθή πολιτική πρακτική της διαφάνειας στη διαχείριση του δημοτικού χρήματος, έχουμε ήδη προβεί σε ενέργειες, για να σταματήσει το νοσηρό και επιζήμιο για την πολιτική ζωή του τόπου φαινόμενο των αναθέσεων με το στόμα.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” θα χρησιμοποιήσει όλα τα “εργαλεία” που της παρέχει η θεσμική της ιδιότητα για να μπορέσει να επαναφέρει την αυτοδιοικητική ζωή του τόπου στην απαραίτητη κατάσταση διαφάνειας και να απαλλαγεί από το “σκοτάδι” των προφορικών αναθέσεων στην οποία σύρει το Δήμο ο κ. Γεωργάκος και η παράταξή του.

Ως επόμενη δημοτική αρχή με τη στήριξη του πρεβεζάνικου λαού, να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα αποκαταστήσουμε το κύρος της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου.

Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι.”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites