Συνεδρίασε για δεύτερη φορά το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζηρού

Την δεύτερη συνεδρίασή του με θέμα: «Σχεδιασμός και μέτρα Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών 2023” Και με επιμέρους θέματα: α. Πορεία υλοποίησης των δράσεων. β. Θέματα που αφορούν την ενημέρωση του κοινού για την λήψη μέτρων πρόληψης. γ. Θέματα που αφορούν την εγκατάσταση και συντήρηση πυροσβεστικών υδροστομίων. Και δ. Κάθε ζήτημα που κρίνεται απαραίτητο και αφορά τη λήψη και υλοποίηση προληπτικών μέτρων και δράσεων” πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι (Τετάρτη 22 Μαρτίου) το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ζηρού.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Καθημερινότητας και Περιβάλλοντος κ. Βασίλειου Παπαβασιλείου

Έγινε αναφορά στις ενέργειες που διενεργήθηκαν μέχρι σήμερα αλλά και τι υπολείπεται να γίνει ακόμη με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει της αντιπυρικής περιόδου. 

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν: Ο διοικητής του τμήματος Π.Υ. Φιλιππιάδας κ. Απόστολος Παπαποστόλου, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού κ. Ιωάννης Γουρουνάς, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας κ. Νικόλαος Παππάς, ο επικεφαλής του κλιμακίου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτικού κ. Δημήτρης Βαρέλας, οι κ.κ. Μπάσιου Ελευθερία και Νίτσα Αθηνά υπηρεσιακά στελέχη Πολιτικής Προστασίας της Γενικής Γραμματείας Π.Ε. Πρέβεζας, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζηρού κ. Γρηγόριος Ζαχαριάς, η κα Δήμητρα Ιωάννου προϊσταμένη του τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζηρού, η κα Γεωργία Τόλη πρόεδρος της Κοινότητας Κλεισούρας, ο κ. Χρήστος Ρίζος πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου, ο κ. Σωκράτης Βασιλείου, πρόεδρος της Κοινότητας Παπαδατών, ο κ. Ντάκουλας Θωμάς πρόεδρος της Κοινότητας Ρωμιάς, ο κ. Δήμος Δημήτριος πρόεδρος της Κοινότητας Ανωγείου και ο κ. Αριστείδης Οικονόμου προϊστάμενος ύδρευσης Δήμου Ζηρού. 

Η 3η συνεδρίαση για τον μήνα Μάρτιο έχει προγραμματιστεί για την την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 11.π.μ.

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα την Δευτέρα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής

02/06/2023, 9:33 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοιχτά τα καταστήματα στο κέντρο της πόλης του Αγίου Πνεύματος

02/06/2023, 1:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με τη διάσημη όπερα του Μότσαρτ «Ο Μαγικός Αυλός» ολοκληρώνονται το Σάββατο οι μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης

02/06/2023, 11:32 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Έτοιμο για δημοπράτηση το έργο αναστύλωσης του κτιρίου Βασιλλά στην Πάργα

02/06/2023, 11:27 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΚΚΕ για την ακαταλληλότητα του νερού σε 10 κοινότητες

02/06/2023, 11:07 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Νομαδική μελισσοκομία: Έως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για οικονομική στήριξη

02/06/2023, 10:55 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδρίασε η ΔΕΕΠ Πρέβεζας

01/06/2023, 1:37 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Θεματική ξενάγηση για την διεθνή Ημέρα Μουσείων στην λαογραφική συλλογή «Γεωργίου Γιάννου»

01/06/2023, 1:21 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites