Ζαλίζουν ευχάριστα οι αριθμοί συμμετοχών στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας

Ώρες απομένουν για την μεγαλύτερη με Άρματα Αποκριάτικη παρέλαση στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας που διοργανώνει στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο.  Στους χώρους κατασκευής αρμάτων επικρατεί πανικός και μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για τη φαντασμαγορική παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου που ξεκινά ώρα 19.00 από τη Λ.Ειρήνης (παλιό ΚΤΕΛ) και τερματίζει στην πλατεία Ανδρούτσου.

Οι αριθμοί συμμετοχών στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ζαλίζουν και προκαλούν έναν τρόπο τινά… ευχάριστο “Ίλιγγο” στους διοργανωτές, όμως δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός, αφού οι διοργανωτές, θέλουν ακόμα και τις τελευταίες ώρες, ο αριθμός των συμμετοχών να γίνει ακόμα μεγαλύτερος.

Προς αυτή την κατεύθυνση τις τελευταίες ώρες το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας καλεί όλο τον κόσμο να μη λείψει από αυτή τη μεγάλη γιορτή. Να ενταχθεί στα Γκρουπ που ακόμα ράβουν στολές μέχρι και την τελευταία στιγμή ή να φορέσει ο καθένας ή ή καθεμία, μόνος, μόνη ή με τις παρέες τους και να έρθει να παρελάσει με τις αυτοσχέδιες Καρναβαλικές ομάδες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Το ίδιο ισχύει και για τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες που έρχονται για χάρη του Καρναβαλικού Κομιτάτου στην Πρέβεζα.

Φίλες και φίλοι η φετινή μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας θα αποτελέσει μια εκτόξευση χαράς στα μονοπάτια της φαντασίας, του κεφιού, του ξεφαντώματος και της πολυχρωμίας. Θα φωτιστούν τα σώματα και οι ψυχές και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλουμε αυτά που μας απασχολούν στην άκρη και να δώσουμε χαρά στον εαυτό μας κι αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπούν. Για σας της τελευταίας στιγμής υπάρχουν ακόμη γκρουπ που μπορούν να εντάξουν κόσμο, ενταχθείτε αμέσως και ζήστε μια μοναδική εμπειρία στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας που είναι μοναδικό σαν δακτυλικό αποτύπωμα. Για σας που δεν προλαβαίνετε ή δεν επιθυμείτε να ενταχθείτε σε κάποιο Γκρουπ, φορέστε όποια αποκριάτικη στολή έχετε ή θέλετε και ελάτε να παρελάσετε μαζί μας!

Φίλε Επισκέπτη, φίλη Επισκέπτρια από όπου κι αν έρχεσαι στην αποκριάτικη πρωτεύουσα της Ηπείρου για να απολαύσεις το μεγαλύτερο Καρναβάλι σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία που διοργανώνει στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο, μπορείς φορώντας μια οποιαδήποτε Αποκριάτικη στολή έχεις ή θέλεις και να έρθεις να παρελάσεις ελεύθερα μαζί μας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Η πιο ελεύθερη γιορτή σε προκαλεί και σε προσκαλεί, ζήσε την με τη ψυχή σου!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites