Πρέβεζα : Το Αρτοποιείο “Ο Δάσκαλος” σας εύχεται Καλή Σαρακοστή

Η Καθαρά Δευτέρα είναι εδώ και το καθιερωμένο οικογενειακό τραπέζι, εκτός από όλες τις αγαπημένες μας νηστίσιμες λιχουδιές, περιλαμβάνει και την παραδοσιακή λαγάνα, το πεντανόστιμο αυτό ψωμί που έχουμε την ευκαιρία να τρώμε μόνο μία φορά τον χρόνο.

Ο Φούρνος του “Δάσκαλου” σας εύχεται Καλή Σαρακοστή και σας προσφέρει τραγανές λαχταριστές λαγάνες για να απολαύσετε την σημερινή μέρα.

Λαγάνα παραδοσιακή, ολικής, νηστίσιμη με ελιές ντομάτα και πιπεριά, αλλά και λαγάνα με ταχίνι και μαύρη σοκολάτα που κάνει την διαφορά θα βρείτε μόνο στον Φούρνο του “Δάσκαλου”.

Επίσης στο Φούρνο του Δάσκαλου θα βρείτε χαλβάδες όλων των γεύσεων και χειροποίητο ταραμά, για να τους συνοδεύσετε με την λαγάνα σας.

Αρτοποιείο Θεόδωρος Δάσκαλος

Διεύθυνση : Επτανήσου 19, Πρέβεζα

Τηλέφωνο: 2682306764


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Νέο Νοσοκομείο στην Πρέβεζα θα ανακοινώσει από τα Γιάννενα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

01/04/2023, 8:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο αφανής ήρωας από την Πρέβεζα που έσωσε την 26 χρονη Ανύσια στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

01/04/2023, 8:16 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γιώργος Δημητρίου : Η κατάσταση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στον Νομό Πρέβεζας είναι δραματική λόγω έλλειψης προσωπικού

31/03/2023, 11:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τριήμερο εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

31/03/2023, 11:03 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δύο συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών

31/03/2023, 10:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η λειτουργία του Τμήματος Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης

31/03/2023, 10:37 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites