Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας σήμερα και αύριο στην Πρέβεζα για τις καρναβαλικές παρελάσεις

Ημέρες καρναβαλιού σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο για την πόλη μας και η Τροχαία Πρέβεζας θέτει σε ισχύ τις παραπάνω μέρες έκτακτα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης των καρναβαλιστών.
Συγκεκριμένα τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας έχουν εξής:
1. Για την Παρασκευή(24/02/2023) από ώρες 17.00 έως 22.00, την ρύθμιση της κυκλοφορίας με απαγόρευση και εκτροπή αυτής, στα παρακάτω σημεία :
α. Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Λ. Ειρήνης και στο τμήμα που περικλείεται μεταξύ των οδών Μ. Μερκούρη και Καρυωτάκη και εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:
– Για τα οχήματα που θα κατευθύνονται προς την Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου-Πρέβεζας, μέσω των οδών Μ. Μερκούρη, Δ. Κρόκου & Νικοπόλεως, ενώ αντίστοιχα για τα οχήματα που κινούνται από την Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου-Πρέβεζας προς την πόλη της Πρέβεζας, μέσω των οδών Πολυτεχνείου, Ζαλόγγου & Γραβιάς.
β. Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Καρυωτάκη και στο τμήμα που περικλείεται μεταξύ των οδών Λ. Ειρήνης και Ελ. Βενιζέλου.
γ. Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κάθετες οδούς που τέμνονται με την Λ. Ειρήνης, ήτοι: Γ. Γεννηματά, Αμβρακίας , Μπιζανίου, Μ. Μερκούρη & Χρ. Κοντού και μόνο για το κατερχόμενο τμήμα αυτών.
2. Για το Σάββατο(25/02/2023) από ώρες 16.00 έως 22.00, την ρύθμιση της κυκλοφορίας με απαγόρευση και εκτροπή αυτής, στα παρακάτω σημεία :
α. Απαγόρευση της στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Λ. Ειρήνης και στο τμήμα που περικλείεται μεταξύ του Κυκλικού Κόμβου στο Φόρο (Λ. Ιωαννίνων) και την οδό Καρυωτάκη και εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:
– Για τα οχήματα που θα κατευθύνονται προς την Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου-Πρέβεζας, μέσω των οδών Χαονίας, Δ. Κρόκου & Νικοπόλεως, ενώ αντίστοιχα για τα οχήματα που κινούνται από την Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου-Πρέβεζας προς την πόλη της Πρέβεζας, μέσω της Λ. Ειρήνης από τις οδούς Πολυτεχνείου, Ζαλόγγου & Γραβιάς.
β. Απαγόρευση της στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Καρυωτάκη και στο τμήμα που περικλείεται μεταξύ των οδών Λ. Ειρήνης και Ελ. Βενιζέλου.
γ. Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κάθετες οδούς που τέμνονται με την Λ. Ειρήνης, ήτοι: Γ. Γεννηματά, Αμβρακίας , Μπιζανίου, Μ. Μερκούρη & Χρ. Κοντού και μόνο για το κατερχόμενο τμήμα αυτών.
3. Η ρύθμιση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στις ανωτέρω οδούς, θα ρυθμίζεται από ορισθέντες στα σημεία αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας.
πηγή : Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites