Περιφέρεια Ηπείρου : Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων στις τουριστικές εκθέσεις Βρυξελλών και Τελ Αβίβ

Σε δυο ακόμη σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στις Βρυξέλλες   και στο Τελ Αβίβ,   θα συμμετάσχει τον Φεβρουάριο  η Περιφέρεια Ηπείρου, υλοποιώντας τον ετήσιο προγραμματισμό της για προβολή και προώθηση του προορισμού «Ήπειρος». 

Η Περιφέρεια, όπως πάντα, θα φιλοξενήσει στο χώρο που θα διαθέτει στο Περίπτερο του ΕΟΤ, τους φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού οι οποίοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον. 

Αναλυτικά  στοιχεία για τις δύο εκθέσεις:

  1. Η Έκθεση BRUSSELS TRAVEL FESTIVAL (πρώην Salon des Vacances)  θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες  το διάστημα 2-5 Φεβρουαρίου 2023. Πρόκειται για την δεύτερη συμμετοχή της Ηπείρου στο πιο σημαντικό τουριστικό event του Βελγίου με πλήθος εκθετών και συνεκθετών, καθώς και επαγγελματιών του τουρισμού και φυσικά πολλών επισκεπτών.   Η ιστοσελίδα της έκθεσης είναι: https://www.salondesvacances.eu
  2. Η Έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ. στο Τελ Αβίβ θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 14&15 Φεβρουαρίου 2023.  Στην συγκεκριμένη έκθεση η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχει από το 2008 επιτυγχάνοντας  συνεχή αύξηση των επισκεπτών προς την περιοχή μας.  Η ιστοσελίδα της έκθεσης είναι: https://www.imtm-telaviv.com/

Στις εκθέσεις μπορούν να συμμετέχουν με εκπροσώπους τους στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου: Δήμοι, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων και γενικά φορείς και επιχειρήσεις του τουρισμού.  

 

Ειδικότερα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, στο email: ch.kazakos@php.gov.gr   με την συμπλήρωση της αντίστοιχης συνημμένης φόρμας συμμετοχής, ανάλογα με την έκθεση στην οποία επιθυμεί ο καθένας.  Επισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκθέτη να ενσωματώνει στο χώρο του περιπτέρου ΕΟΤ/Περιφέρειας Ηπείρου δικές τους κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία. 

 

Η  Περιφέρεια Ηπείρου αναλαμβάνει επίσης να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό των επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στις εκθέσεις, το οποίο πρέπει να είναι κυρίως στην Αγγλική γλώσσα ή και στην Εβραϊκή, ανάλογα με την έκθεση που απευθύνεται.

 Το υλικό  θα πρέπει να το προσκομίσουν συσκευασμένο οι ενδιαφερόμενοι, με την ένδειξη για ποια έκθεση πρόκειται, στο γραφείο 143 της Περιφέρειας Ηπείρου, το αργότερο έως την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites