Θλιβερή εντύπωση και ερωτηματικά …

Θλιβερή εντύπωση και ερωτηματικά στους πολίτες του Νομού Πρέβεζας, προκαλεί η αφωνία του Βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα και της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, στα όσα ανακριβή ανακοίνωσε στην εκπνοή του 2022, ο κυβερνητικός βουλευτής του Νομού μας Στέργιος Γιαννάκης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ).

Και ενώ οι περισσότεροι περίμεναν, από τον κατά τα άλλα λαλίστατο Κώστα Μπάρκα, να απαντήσει άμεσα και με ξεκάθαρο τρόπο στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που με περίτεχνο τρόπο προσπάθησε να οικειοποιηθεί έργα, που διεκδίκησε και πέτυχε ο πρώτος σε συνεργασία με την τότε Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή και χρηματοδοτήθηκαν κατά την διάρκεια που την χώρα κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν βρήκε να πει ή να γράψει για το θέμα ούτε τρείς γραμμές. Κύκλοι μάλιστα που πρόσκεινται στον Στέργιο Γιαννάκη, την επιλογή του Κώστα Μπάρκα και του ΣΥΡΙΖΑ να μην απαντήσουν, την χρησιμοποιούν ως “πάτημα” για να ισχυριστούν, πως τα όσα αναφέρει ο Βουλευτής της ΝΔ στην ανακοίνωση του είναι ακριβή, κάτι που φυσικά δεν ισχύει όπως απέδειξε τεκμηριωμένα με εκτενές άρθρο του το mypreveza.gr. Άρθρο, που παρά τις όποιες προσπάθειες, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά, τόσο ο ίδιος ο Στέργιος Γιαννάκης, όσο και οι στενοί του συνεργάτες.

Η επιλογή του Κώστα Μπάρκα και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να σιωπήσουν και να μην ασκήσουν αντιπολίτευση στην συγκεκριμένη περίπτωση, δημιουργεί πολλά και μεγάλα ερωτηματικά, καθώς ουσιαστικά γίνονται συμμέτοχοι στα όσα κάνει ο Βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό είναι κάτι που δεν τους τιμά ιδιαίτερα!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites