Ο Δήμαρχος Πρεβεζας ποζάρει με τις βασίλισσες του Καρναβαλιού

Συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου με τις δύο Βασίλισσες του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15 Ιανουαρίου.

 

Η Ιωάννα Νάτσου και η Κατιάνα Καλντουρμίδη είχαν μια δημιουργική συζήτηση με τον Δήμαρχο για το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, μίλησαν για την κοπή πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 στο Μητρόπολις καφέ, την τελετή έναρξης το Σάββατο 28 Ιανουαρίου με τα χορευτικά σχήματα και τη συναυλία με τους ONIRAMA και όλες τις άλλες εκδηλώσεις του Κομιτάτου.

Οι Βασίλισσες του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας αναφέρθηκαν στα κίνητρα και τα ερεθίσματα να πάρουν την απόφαση να συμμετέχουν με πιο ενεργό ρόλο στο Καρναβάλι.

 

Ήδη τα μηνύματα για μεγάλη επισκεψιμότητα στην Πρέβεζα τόσο τις μικρές όσο και τις μεγάλες Απόκριες είναι υπέρ το δέον ευοίωνα, ενώ τόσο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος όσο και οι Βασίλισσες του Καρναβαλιού του Κομιτάτου Ιωάννα Νάτσου και Κατιάνα Καλντουρμίδη συμφώνησαν ότι οι απανταχού Πρεβεζάνοι, θα πρέπει να προβάλλουν το Καρναβάλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υπάρχει κινητικότητα σε ξενοδοχεία και καταλύματα από εκδρομείς που θα έρθουν στην Πρέβεζα, τόσο τις μικρές όσο και μεγάλες Απόκριες.

 

Η Πρέβεζα μέσα από το Καρναβάλι και τις εκδηλώσεις που έρχονται μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και βέβαια μεγάλη επισκεψιμότητα.

 

Ήδη οι στολές των κοριτσιών ράβονται, ενώ ξεκινά και η διαδικασία της κατασκευής των αρμάτων που θα φιλοξενήσουν τις δύο Βασίλισσες του Καρναβαλιού στη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023.

 

Η συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τις Βασίλισσες έγινε σε ένα γεμάτο θετική ενέργεια κλίμα, δείγμα του συνολικότερου κλίματος που επικρατεί φέτος στις τάξεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που έχει απευθύνει γενικό κάλεσμα σε όλους τους Ηπειρώτες και όχι μόνο, να συμμετέχουν στο φετινό Καρναβάλι, στο “Καρναβάλι της ζωής μας” όπως έχουν ονομάσει οι του πολιτιστικού συλλόγου “Κομιτάτο Πρέβεζας”.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Αποζημιώσεις για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν απο τον ανεμοστρόβιλο

02/02/2023, 10:53 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην “Ανάπτυξη Τώρα” του Γιώργου Νίτσα η Ελένη Φλουρή

02/02/2023, 10:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ΑΚΤΙΟ ΜΑΡΙΝΑ ζητά προσωπικό για πλήρη απασχόληση

02/02/2023, 10:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Θωμά Αϊδώνη

31/01/2023, 4:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση ενημέρωσης στο Δήμο Πρέβεζας για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος  2021-2027»

31/01/2023, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στη δημοπρασία του έργου “Διαμόρφωσης περιοχής Φόρου” προϋπολογισμού 1.080.000,00€ προχώρησε ο Δήμος

31/01/2023, 4:45 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites