Ξεκινούν εργασίες βελτίωσης στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Συνάντηση με τον κ, Αλέξανδρο Καχριμάνη, Περιφερειάρχη Ηπείρου, είχε ο Δημήτριος Σκανδάλης, Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας με θέμα την δρομολόγηση και τον συντονισμό των διαδικασιών απορρόφησης των κονδυλίων της Περιφέρειας που έχουν δεσμευτεί για την βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου μας και την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Ακολούθησε σύσκεψη παρουσία της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας και του Υποδιευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας κ. Αθανάσιου Ανωγιάτη με σκοπό την επίσπευση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης των εργασιών.

Σε ανακοίνωση της η Διοίκηση του Νοσοκομείου αναφέρει:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως άμεσα υλοποιούνται:

  1. Η παράδοση Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αξίας 150.000 € με έμφαση στους τελευταίας τεχνολογίας υπέρηχους (Καρδιολογικός και ακτινολογικός) και φορητούς αναπνευστήρες.
  2. Η δημοπράτηση των έργων κατασκευής διαμερισμάτων εφημερίας του Ιατρικού προσωπικού μας, η αντικατάσταση των Υδραυλικών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου μας και η ανακατασκευή και συμπληρωματική κατασκευή λουτρών στους θαλάμους Νοσηλείας.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις σε συνδυασμό με μια σειρά έργων που δρομολογούνται θα επιφέρουν σημαντική βελτίωση της λειτουργίας του Νοσοκομείου μας.

Τονίζουμε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου, διαρκώς και εμπράκτως στήριξε όλες τις προτάσεις του Νοσοκομείου μας, έχει ήδη προβεί στην προμήθεια σημαντικού Ιατροτεχνολογικού (θάλαμο Νηματικής ροής, φορητό ακτινολογικό μηχάνημα, αναπνευστήρες, μηχάνημα αναρρόφησης πληθώρα υλικών πρόληψης Λοιμώξεων), το νέο προκατασκευασμένο Εμβολιαστικό Κέντρο στην είσοδο του Νοσοκομείου και πολλά άλλα.

Τις προσπάθειες του Νοσοκομείου μας σχετικά με τα προγράμματα της Περιφέρειας στηρίζουν επίσης έμπρακτα ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ευστράτιος Ιωάννου και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πρέβεζας.

Τους ευχαριστούμε.”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρεβεζα : Δημοσκόπηση για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στον Νόμο – Τα ονοματα που παίζουν

27/01/2023, 6:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έπεσε χιόνι στα ορεινά του Δήμου Ζηρού

27/01/2023, 2:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Καθίζηση προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις σε αγροτικό δρόμο της Καμαρίνας

27/01/2023, 2:03 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Και με τη βούλα παράνομη η απόφαση επιλογής Γενικού Διευθυντή από τη ΔΕΥΑΠ

27/01/2023, 1:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αποθήκη τυλίχθηκε στις φλόγες στο Νεοχώρι – Για εκρήξεις κάνουν λόγο οι κάτοικοι

27/01/2023, 1:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ενοικιάζεται πολυτελές κατάστημα

27/01/2023, 11:00 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites