Πρέβεζα : Το Δίκτυο Νέων Ηπείρου αναλαμβάνει δράση για την φιλοτέχνηση των ΚΑΦΑΟ του Ιστορικού Κέντρου

Το Δίκτυο Νέων Ηπείρου σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουν την επικείμενη δράση με τίτλο: 

«Φιλοτέχνηση ΚΑΦΑΟ»

που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του έτους στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας.

Ως Δίκτυο Νέων Ηπείρου, λοιπόν, στα πλαίσια εξωραϊσμού της Πόλης της Πρέβεζας διοργανώνουμε τη δράση μας κατά τη διάρκεια της οποίας θα προσπαθήσουμε να ζωγραφίσουμε όσα το δυνατόν περισσότερα ΚΑΦΑΟ γίνεται στο κέντρο της πόλης καθώς και σε κοντινές αποστάσεις. 

Με την πρωτοβουλία μας αυτή, επιδιώκουμε να αντικαταστήσουμε το γκρίζο με διάφορα χρώματα και σχέδια και να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης για μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα, η δράση μας θα πραγματοποιηθεί σε δύο ταχύτητες με την πρώτη να λαμβάνει χώρα την τελευταία εβδομάδα του 2022 και τη δεύτερη τον Ιανουάριο με Φεβρουάριο 2023.

1η ΦΑΣΗ:  Στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας, σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Πάνο Γαλάνη, θα αναλάβουμε να φιλοτεχνήσουμε, αρχικά, δύο από τα ΚΑΦΑΟ του ιστορικού κέντρου με εικόνες που παραπέμπουν στον πολιτισμό και την ιστορία της πόλης. 

2η ΦΑΣΗ: Με το νέο έτος θα πραγματοποιηθεί και το επόμενο στάδιο της δράσης, στο οποίο με χαρά θα θέλαμε να λάβετε μέρος στο εγχείρημά μας μικροί και μεγάλοι, σύλλογοι, ομάδες, καλλιτέχνες και μη, καθώς στόχος της δράσης είναι να συμμετέχει ο πολίτης, ο νέος, με τις ιδέες του, τη διάθεσή του και –γιατί όχι- και με το ταλέντο του!

Με χαρά, λοιπόν, σας προσκαλούμε όλους όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στη φιλοτέχνηση των ΚΑΦΑΟ και έχετε όρεξη να δημιουργήσουμε.

Η ομάδα του Δικτύου Νέων Ηπείρου-Epirus Youth Network

#GoGoEpirus


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ραγδαίες εξελίξεις – Παραιτείται από Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας ο Φώτης Ζέρβας και ανεξαρτητοποιείται από την “Δημοτική Ανατροπή” του Βαγγέλη Ροπόκη

30/01/2023, 3:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Καρναβάλι Πρέβεζας : Μία τελετή έναρξης όπως αρμόζει στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου

30/01/2023, 1:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ζητείται εργατικό προσωπικό

30/01/2023, 1:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρεβεζα : Δημοσκόπηση για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στον Νόμο – Τα ονοματα που παίζουν

27/01/2023, 6:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έπεσε χιόνι στα ορεινά του Δήμου Ζηρού

27/01/2023, 2:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Καθίζηση προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις σε αγροτικό δρόμο της Καμαρίνας

27/01/2023, 2:03 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites