Πρέβεζα : Πρώτο βήμα για το ψηφιακό μουσείο πόλης – Συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας και συμβουλευτικής

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος συγκρότησε ομάδας εργασίας και συμβουλευτικής  με σχετική του απόφαση για μία διπλή αποστολή. Αρχικά η εν λόγω ομάδα εργασίας  έχει ως αντικείμενο τη μελέτη, επεξεργασία και επιμέλεια  των συνολικών δράσεων για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης καθώς και τη συμβουλευτική συνδρομή της ως προς τα εκθέματα στη δημιουργία  ψηφιακού μουσείο πόλεως.

Η ομάδα θα έχει ως έργο την επεξεργασία, την επιστημονική  τεκμηρίωση και υποβολή προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας  των προτάσεων και εισηγήσεων για την προετοιμασία και την εκτέλεση δράσεων σχετικών με το αντικείμενό της είτε της αναπτύξεως της Δημοτικής Βιβλιοθήκης είτε της ολοκλήρωσης της λίστας των εκθεμάτων στο ψηφιακό μουσείο. 

Πρόεδρος και συντονιστής  της τετραμελούς ομάδας εργασίας ορίζεται ο αρμόδιος εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λεωνίδας Αργυρός  και μέλη  η κα Σέβη Κονταξή, επιστημονική συνεργάτιδα του δημάρχου η  κα Σπυριδούλα  Γεωργοκίτσου, εκπαιδευτικός – ειδική σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα πολιτισμού και η κα Μαρία Τούση, εκπαιδευτικός.

Τα μέλη της ομάδας εργασίας θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους χωρίς χρηματική αποζημίωση ή  άλλου είδους αμοιβή,  ενώ η διάρκεια  των εργασιών της έχει ως χρονικό ορίζοντα την 31/12/2023.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας  κ. Νίκος Γεωργάκος ανέφερε:

“Αποφασίσαμε και προχωρήσαμε στη συγκρότηση  της ομάδας εργασίας και συμβουλευτικής από άρτια καταρτισμένα στελέχη τόσο σε επιστημονικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, η οποία έχει ως σκοπό να αναπτύξει, διευρύνει, εμπλουτίσει  και εναρμονίσει με τις καλές διεθνείς πρακτικές της εποχής μας τις δράσεις και το πλαίσιο λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζας  ενόψει και της ολοκλήρωσης των εργασιών για τη δημιουργία του Παιδικού  Τμήματος στο ισόγειο της “Θεοφανείου”, αλλά και να συμβάλλει συμβουλευτικά ως προς την επιλογή του περιεχομένου των εκθεμάτων του ψηφιακού μουσείου πόλεως το οποίο και θα υλοποιηθεί κατόπιν εγκρίσεως στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος στη δράση Έξυπνες Πόλεις.
Η ομάδα εκτός από το υψηλό επιστημονικό, επαγγελματικό και γνωστικό επίπεδο που τη διακρίνει απαρτίζεται από  άτομα που έχουν δυνατότητα αλλά και διάθεση να προσφέρουν  και είμαι πεπεισμένος ότι  το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 88χρονης ηλικιωμένης από την Λούτσα

11/07/2024, 8:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έκτακτο Δελτίο Εκδήλωσης Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς στην Π.Ε. Πρέβεζας την Παρασκευή 12-07-2024

11/07/2024, 5:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξαφάνιση ηλικιωμένης στην Λούτσα

11/07/2024, 4:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Θέση εργασίας σε κατάστημα εστίασης στην Λυγιά

14/06/2024, 5:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Νέες θέσεις εργασίας στην επιχείρηση Konstas

14/06/2024, 4:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites