Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας : Αναβολή προβολής της ταινίας «Άσπρο Πάτο» για την επόμενη εβδομάδα!

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη της ότι λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης   στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας,  η προβολή της δανέζικης ταινίας «Άσπρο Πάτο» μετατίθεται για την επόμενη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 21:00 μμ. με γενική  είσοδο στα έξι ευρώ(6), για φοιτητές στα τέσσερα ευρώ(4) και για ανέργους και μαθητές η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Λίγα λόγια για την ταινία  «Άσπρο Πάτο»

Μια ομάδα καθηγητών σχολείου, τέσσερις κολλητοί φίλοι, θέλουν να δοκιμάσουν μια καινούργια προσέγγιση στη ζωή και τη δουλειά: αποφασίζουν να πίνουν σταθερά, μόνο τις εργάσιμες ώρες ώστε διατηρούν ένα ελαφρύ επίπεδο μέθης σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Σκοπός τους, ν’ αποδείξουν, όπως ακράδαντα πίστευαν ο Χέμινγουεϊ κι ο Τσόρτσιλ, ότι μια λίγο μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα, ανοίγει τη σκέψη στον έξω κόσμο, κάνει τα προβλήματα να φαίνονται μικρότερα και αυξάνει τη δημιουργικότητα.»  Ένα πείραμα που θα αποδειχθεί εξαιρετικά πετυχημένο για μερικούς, αλλά όχι τόσο πετυχημένο για άλλους. Το σενάριο υπογράφει ο Βίντερμπεργκ μαζί με τον Τομπίας Λίντχολμ (όπως και το «Κυνήγι») και με πρωτοστάτη τον Μαντς Μίκελσεν (που συνεργάζεται ξανά με τον Βίντερμπεργκ, οκτώ χρόνια μετά το «Κυνήγι»), συμπρωταγωνιστούν, όπως και σ’ εκείνη την ταινία, οι Τόμας Μπό Λάρσεν, Λάρς Ράτθε, Σούσε Βόλντ, αλλά κι ο Μάγκνους Μίλανγκ από το «The Commune» και το «Kursk» . 

Σκηνοθεσία: Τόμας Βιντερμπέργκ

Πρωταγωνιστούν: Μάντς Μίκελσεν, Τόμας Μπό Λάρσεν, Μάγκνους Μίλαντ

Έτος Παραγωγής: 2020

Διακρίσεις: Βραβείο καλύτερης ταινίας 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λονδίνου, Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου, Όσκαρ καλύτερης διεθνούς ταινίας 2021

Διάρκεια: 117’ www.flix.gr                                     

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας επιστρέφει δυναμικά μετά την  αναγκαία παύση των προβολών μας λόγω κορωνοϊού και ξεκινά να προβάλλει ταινίες με κέντρο τον άνθρωπο, την πολυπολιτισμικότητα του καιρού μας, τα έντονα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες. Η Κινηματογραφική Λέσχη ανανεώνεται, καινοτομεί, δρα και αλληλεπιδρά ως ζωντανός οργανισμός με φεστιβάλ και πολιτιστικούς συλλόγους.

Ακολουθήστε την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας στα social media καθώς και στο blog της για να ενημερώνεστε για κάθε μας δράση. 

Facebook :  @kileprevezas

Blogspot : kileprevezas.blogspot.com

Email : kileprevezas@gmail.com

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites