Η Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας στην έκθεση PHILOXENIA

Πάντα μπροστά στις τουριστικές εξελίξεις η Ένωση Ξενοδόχων εδώ και πάρα πολλά χρόνια συνεχίζει με Εξωστρέφεια, Όραμα, Στρατηγική και Στόχους.

Η Ένωση στην τουριστική έκθεση Θεσσαλονίκης εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Χαλκίδη Πολύκαρπο, τον γραμματέα της Παναγιώτη Γκιοσά και αρκετά από τα μέλη της.

Φέτος υποστηρίζοντας το οργανωμένο και εκσυγχρονισμένο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου όπου θεματολογία είχε το καταγάλανο παραλιακό μέτωπο από Πρέβεζα έως Σύβοτα, ενθουσιάζοντας όλους τους επισκέπτες που βρέθηκαν στο περίπτερο.

Τα πολύ σημαντικά B2B έγιναν από την Ένωση στο περίπτερο της Περιφέρειας όπου και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων συμφωνήθηκε να δοθούν όλα τα στοιχεία επικοινωνίας των tour operators σε όλα τα μέλη των δύο Ενώσεων.

Εκπροσωπώντας την Ένωση ο Πρόεδρος της Χαλκίδης Πολύκαρπος, βρέθηκε στην ετήσια Γενική Συνέλευση των Προέδρων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων(Π.Ο.Ξ.) όπου είχε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της Κυβέρνησης όπως τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, την Υφυπουργό Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη, την Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. κα. Άντζελα Γκερέκου, τον Διοικητή ΔΥΠΑ κ. Πρωτοψάλτη και σε ένα πλαίσιο γόνιμης και ουσιαστικής συζήτησης δόθηκαν από τις δύο πλευρές υποσχέσεις για στενή συνεργασία μεταξύ Ένωσης και Υπουργείων για την βελτίωση και εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού της Πρέβεζας.

“Γνωρίζουμε πολύ καλά ως Ένωση, η επικοινωνιακή πολιτική και οι δημόσιες σχέσεις είναι το δυνατότερο χαρτί για την εξέλιξη ενός Νομού και όχι μόνο.

Ως Ένωση με συντεταγμένες δυνάμεις το επόμενο διάστημα, θα έχουμε συνεχώς συναντήσεις σε όλα τα επίπεδα, για να λύσουμε ζητήματα και θέματα υποδομών και προβολής που απασχολούν τον τόπο μας.

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Ηπείρου για τον χώρο του περιπτέρου που διέθεσε στην Ένωση, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, την Διευθύντρια Τουρισμού της Περιφέρειας κα. Ιουλία Μαρκούλα, όπως επίσης και την Ειδική Σύμβουλο Τουρισμού της Ηπείρου κα. Αρετή Στασινού” αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites