Συνάντηση Συλλόγου Γονέων 7ου Δημοτικού με τον Δήμαρχο Πρέβεζας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Πρέβεζας συνάντησε τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νικόλαο Γεωργάκο την Πέμπτη 24/11/2022 στο Δημαρχείο Πρέβεζας. Παρουσία του Διευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας Κωνσταντίνου Μπούσιου οι εκπρόσωποι των γονέων και κηδεμόνων στην εκτενή συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, έθεσαν τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της σχολικής μονάδας και κατέθεσαν υπόμνημα με τις προτάσεις τους, που αποσκοπούν στην περαιτέρω βελτίωση του χώρου.

Οι γονείς αναφέρθηκαν στις αυξημένες ανάγκες του 7ου Δημοτικού που βρίσκεται εκτός αστικού ιστού σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα οδικής ασφάλειας (ασφαλτόστρωση εναλλακτικής οδού πρόσβασης, δημιουργία πεζοδρομίου προς το σχολείο, επικίνδυνη διασταύρωση), καθώς και στις άμεσες κτιριακές ανάγκες της σχολικής μονάδας, όπως είναι η κεραμοσκεπή, ο αύλειος χώρος και η  ενεργειακή αναβάθμιση.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο και έθεσε το χρονοδιάγραμμα για την επίλυση των περισσοτέρων θεμάτων μέσω πόρων του Δήμου, αλλά και κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου, που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω αναβάθμιση του 7ου Δημοτικού Σχολείου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρεβεζα : Δημοσκόπηση για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στον Νόμο – Τα ονοματα που παίζουν

27/01/2023, 6:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έπεσε χιόνι στα ορεινά του Δήμου Ζηρού

27/01/2023, 2:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Καθίζηση προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις σε αγροτικό δρόμο της Καμαρίνας

27/01/2023, 2:03 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Και με τη βούλα παράνομη η απόφαση επιλογής Γενικού Διευθυντή από τη ΔΕΥΑΠ

27/01/2023, 1:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αποθήκη τυλίχθηκε στις φλόγες στο Νεοχώρι – Για εκρήξεις κάνουν λόγο οι κάτοικοι

27/01/2023, 1:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ενοικιάζεται πολυτελές κατάστημα

27/01/2023, 11:00 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites