Πρέβεζα 2 – Πάργα 2 – Σημειώσατε Χ

Μεγάλο αγκάθι η έλλειψη Πυροσβεστικών Υπαλλήλων στο Νομό Πρέβεζας

Ξανά στο προσκήνιο βγαίνει το μεγάλο πρόβλημα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού Πρέβεζας.

Μετά και την μετακίνηση Πυροσβεστών από την Φιλιππιάδα στην Πάργα, αναδεικνύεται εκ νέου το ζήτημα καθώς πλέον δύο περιοχές του Νομού με πολύ μεγάλη πληθυσμιακή διαφορά η Πάργα και η Πρέβεζα, έχουν στην βάρδια ακριβώς την ίδια Πυροσβεστική δύναμη, πράγμα οξύμωρο.

Για την υποστελέχωση της Π.Υ Πρέβεζας είχε γίνει σύσκεψη με την παρουσία όλων των αιρετών του Νομού Πρέβεζας τον Μάρτιο του 2022. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου ζήτησε τότε από την Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού να καταθέσει προς τους αιρετούς ακριβή στοιχεία με τα ζητήματα, ώστε Βουλευτές, Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης να καταθέσουν κοινό υπόμνημα προς το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος με στόχο να διεκδικήσουν την αναβάθμιση και την άμεση στελέχωση της Π.Υ Πρέβεζας.

Πέρασαν 8 μήνες … Δόθηκαν ποτέ αυτά τα στοιχεία;  Τελικά, οι αιρετοί κατέθεσαν το υπόμνημα; Αυτό παραμένει άγνωστο. Το μόνο γνωστό σε όλους είναι η συνεχής υποστελέχωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Πρέβεζας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνδικαλιστές έχουν καταθέσει πλήθος προτάσεων για την επίλυση του προβλήματος. Προτάσεις που όπως φαίνεται από τις πράξεις του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Πρέβεζας, δεν εισακούγονται.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δήλωση του Μιχάλη Διακομιχάλη

11/12/2023, 5:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Θάνατος 55χρονου σε μονάδα στον Ωρωπό

11/12/2023, 5:33 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ για το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα – Ειλημμένη η απόφαση της μεταφοράς του στα Γιάννενα

11/12/2023, 4:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Βαγγέλης Μυλωνάς : “Τις εγκληματικές ομάδες τροφοδοτούν ακόμη περισσότερο εμπρηστικές δηλώσεις παραγόντων του αθλητισμού”

11/12/2023, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Μενδώνη επιμένει για έργα στην Νικόπολη – Ευρεία συσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού

05/12/2023, 3:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Στην Πρέβεζα αν δεν έχεις λεφτά να πας σε γιατρό, πεθαίνεις”

05/12/2023, 8:36 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Σφάξε με, αγά μου, ν’ αγιάσω”

28/11/2023, 8:37 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έρχεται Πρέβεζα για το Νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

28/11/2023, 4:14 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites