Πρέβεζα : Μάγεψε η συναυλία της συμφωνικής «Magna Grecia»

Μια μουσική πανδαισία απόλαυσαν οι μουσικόφιλοι της περιοχής που βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης όπου φιλοξενήθηκε η συναυλία από την αλβανο-ιταλική Συμφωνική Ορχήστρα «Magna Grecia» στο πλαίσιο του προγράμματος “Ένα τραγούδι για την Ειρήνη”.
Στο κοινό όραμα για την προώθηση της ειρήνης και της συνεργασίας μεταξύ των λαών αλλά και στην ίδρυση και στην πορεία της συμφωνικής ορχήστρας αναφέρθηκε η ραδιοφωνική παραγωγός Μαριλένα Γκόνη . Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός στο καλωσόρισμα του ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για τη διοργάνωση της συναυλίας μίλησε για το πλαίσιο αξιών που μπορεί να αποτελέσει την βάση για διεύρυνσή της συνεργασίας μεταξύ των και αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς των κατοίκων, της Απουλίας, της Ηπείρου και της Αλβανίας.
Στη συναυλία που συντόνιζε η δημοσιογράφος Αθηνά Παππά παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Μπίλιας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Φραγκούλης και ο δημοτικός σύμβουλος Κοσμάς Κορωναίος.
Υπό την μπαγκέτα του διάσημου μαέστρου Πιέρο Ρομάνο η Magna Grecia» γοήτευσε τους πάντες. Ερμηνευτικά άψογοι οι Τενόροι Γιοσέφ Γκιπάλι και Καστριότ Τούσα, και το αποτέλεσμα πραγματικά μαγικό, που “ταξίδεψε” το κοινό σε γνωστές μελωδίες από το κλασικό ρεπερτόριο αλλά και στο παραδοσιακό τραγούδι “Σ΄ αγαπώ γιατί είσαι ωραία” και στο “Άσε με πάλι να σου πω” του Σταύρου Κουγιουμτζή, κερδίζοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα που τους επιβράβευσε με συνεχή μπιζαρίσματα.
πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites