Αυτοψία από τεχνικό κλιμάκιο της 6ης ΥΠΕ και του ΤΑΙΠΕΔ στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής – Από το Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του

Στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής βρέθηκε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου τεχνικό κλιμάκιο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του ΤΑΙΠΕΔ, παρουσία του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, του Αντιδημάρχου κ. Γιώργο Σολδάτου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βασιλικής, κ. Σταμάτη Αργυρού και του πολιτικού μηχανικού κ. Χρήστου Κατηφόρη. 

Η επίσκεψη του Τεχνικού Κλιμακίου ήρθε σε συνέχεια της συνάντησης που είχε στις 6 Οκτωβρίου ο Βουλευτής με τον Υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ.Μάριο Θεμιστοκλέους στο Υπουργείο Υγείας, με τη συμμετοχή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη και εκπροσώπου του ΤΑΙΠΕΔ, όπου συμφωνήθηκε και προγραμματίστηκε η αυτοψία στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες με τη διαδικασία της μελετοκατασκευής

Με τη συνεργασία του πολιτικού μηχανικού κ. Κατηφόρη, ο οποίος έχει εκπονήσει δωρεάν μελέτη για την ανακατασκευή, το Τεχνικό Κλιμάκιο επιθεώρησε το χώρο και συνεργάστηκε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, κ. Χρήστο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος υπέδειξε κάποιες αλλαγές που θα ληφθούν υπόψη από τους μελετητές.  

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής δήλωσε:

«Όπως είχα προαναγγείλει στις 6 Οκτωβρίου, σήμερα επισκεφθήκαμε το Κέντρο Υγείας Βασιλικής μαζί με τεχνικό κλιμάκιο της 6ης ΥΠΕ και του ΤΑΙΠΕΔ μέσω του οποίου θα προχωρήσει η ανακατασκευή. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος διότι πλέον θα προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία και η δωρεάν μελέτη που κατατέθηκε πριν 2 χρόνια έχει ήδη βοηθήσει στο να είναι το ΚΥ Βασιλικής ένα από τα πρώτα που θα προχωρήσουν ανάμεσα σε 156 έργα σε όλη την Ελλάδα που θα υλοποιηθούν μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο το Υπουργείο για την υλοποίηση, στο ακέραιο, όσων υποσχέθηκε, καθώς και την 6η ΥΠΕ και το ΤΑΙΠΕΔ για την άμεση κινητοποίησή τους ώστε να προχωρήσει ο διαγωνισμός για τη μελετοκατασκευή. Συνεχίζουμε, για την υλοποίηση αυτής της πολύ σημαντικής μονάδας υγείας για όλη τη Νότια Λευκάδα»


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΛΕΥΚΑΔΑ

Το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης «Όλοι για τη ΛΕΥΚΑΔΑ»

04/09/2023, 1:08 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Παραχωρήθηκε οικόπεδο 10.209 τ.μ. από το Υπουργείο Οικονομικών στο Δήμο Λευκάδας για την κτιριακή επέκταση του ΔΙΕΚ και του ΕΠΑΛ  

20/07/2023, 6:40 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας

10/07/2023, 8:00 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Όλες οι σχολικές μονάδες στη Λευκάδα και στο Μεγανήσι διαθέτουν Τμήμα Ένταξης

06/07/2023, 7:37 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Ορκίστηκε Βουλευτής Ν. Λευκάδας ο Θανάσης Καββαδάς 

03/07/2023, 6:59 μμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης με την ιστορική του μπάντα για μία μοναδική συναυλία στην Λευκάδα

28/06/2023, 1:16 πμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Φαρμακείο στην Νικιάνα Λευκάδας αναζητά προσωπικό

06/06/2023, 11:10 πμ

ΛΕΥΚΑΔΑ

Θανάσης Καββαδάς: «2.550.990 ευρώ για τη βελτίωση της υδροδότησης της Λευκάδας από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Ένα ακόμα μεγάλο έργο για τη Λευκάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης»

01/06/2023, 12:58 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites