30 χρόνια Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας : Ξεκινά την Παρασκευή το Τακτικό Συνέδριο της ‘Ενωσης Δημοτικών Ρ/Τ ΜΜΕ Ελλάδος

Ένα σημαντικό γεγονός θα φιλοξενήσει ο Δήμος Πρέβεζας από την Παρασκευή 2 έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος, η διεξαγωγή του οποίου συμπίπτει με τα 30 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας.To Συνέδριο διοργανώνεται από τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας σε συνεργασία με την Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος ,το Δήμο Πρέβεζας και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης.
Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ. Δημήτριος Γαλαμάτης.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Δήμοι Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Τρίπολης, Ορεστιάδας, Ήλιδας (Αμαλιάδας), Ηρακλείου Αττικής, Ιωαννίνων, Πολυγύρου, Σύρου- Ερμούπολις, Κώ, Κατερίνης, Άρτας, Λέρου, Ξάνθης, Λευκάδας Αλεξανδρούπολης και Ασπροπύργου.
.
Οι εργασίες του Τακτικού Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Μαργαρώνα Ρουαγιάλ», ενώ έχουν οργανωθεί ξεναγήσεις στην Αρχαία Νικόπολη και τον Αμβρακικό και άλλες δράσεις που θα προβάλλουν την περιοχή μας και θα καταστήσουν την Πρέβεζα σημείο αναφοράς για τα Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα της χώρας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος δήλωσε:
«Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε στην πόλη μας το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας.
Τα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης είναι εκείνα που καταγράφουν τον παλμό του κάθε τόπου, αφουγκράζονται τα προβλήματα και τις ανησυχίες των τοπικών κοινωνιών , αναδεικνύουν την σημαντικότητα ειδήσεων και γεγονότων και προβάλλουν θέματα πολιτισμού, προστασίας του περιβάλλοντος κ.α.
Σε μια εποχή που οι εξελίξεις «τρέχουν» με ταχείς ρυθμούς η συμβολή των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ στη διάχυση της πληροφορίας, και στην αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση των δημοτών είναι καθοριστική και επομένως συνεισφέρουν ουσιαστικά και στην αποτελεσματική λειτουργία του κάθε Δήμου.
Τα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης ανήκουν στους δημότες και όχι στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή κι αυτός είναι ένας κανόνας που διασφαλίζει τον πλουραλισμό, την αντικειμενικότητα και την πολυφωνία τους . Με αυτό τον κανόνα πορευόμαστε κι έτσι θα συνεχίσουμε».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Μενδώνη επιμένει για έργα στην Νικόπολη – Ευρεία συσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού

05/12/2023, 3:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Στην Πρέβεζα αν δεν έχεις λεφτά να πας σε γιατρό, πεθαίνεις”

05/12/2023, 8:36 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Σφάξε με, αγά μου, ν’ αγιάσω”

28/11/2023, 8:37 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έρχεται Πρέβεζα για το Νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

28/11/2023, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλ. Καχριμάνης : “Είναι σαν μας θεωρούν Αλβανία εδώ…”

23/11/2023, 8:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Πρέβεζας για το τραγικό δυστύχημα στο Βαθύ

23/11/2023, 8:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πρέβεζα» μοίρασε παραδοσιακά πολυσπόρια

23/11/2023, 8:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η Διάθεση Δωρεάν Ψηφιακής Υπογραφής σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

23/11/2023, 8:33 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites